• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • ضربِ شصت موتلفه به جمنا

    تقدیمی هدف:

    ضربِ شصت موتلفه به جمنا/ نواصولگرایان شوکه شدند

    نقد صریح جبهه مردمی و رونمایی از آراء مهندسی شده | پایان تلخ یک رفاقت سیاسی

    سیاست > انتخابات – تایید صلاحیت میرسلیم یک تنفس سیاسی جانانه به موتلفه ای‌ها بود، خاصه آنکه این تشکل حزبی اصولگرا در چند انتخابات اخیر در راهی کردن نامزدهای مورد تاییدش به بهارستان و پاستور موفق نبوده است.

     تکلیف رقبای دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری هم مشخص شد، تساوی اصولگرایان و اصلاح طلبان تا این مرحله از انتخابات. یک سو حسن روحانی و جهانگیری قرار گرفتند دو چهره مقبول اصلاح‌طلبان و اعتدال‌گرایان و سویی دیگر قالیباف و ابراهیم رئیسی، دو نامزد مورد تایید اصولگرایان. به فاصله کمتری از این دوگانه انتخاباتی به مصطفی هاشمی طبا می‌رسیم، کاندیدایی با ریشه اصلاح‌طلبی و کمی دورتر از او مصطفی میرسلیم یک نامزد یکدست اصولگرا. کاندیدایی که به پشتوانه یک تصمیم تشکیلاتی پا به عرصه انتخابات گذاشت و «نامزد حزبی» باسابقه ترین تشکیلات سیاسی اصولگرا نام گرفت.

    موتلفه آمده بود که بماند
    آمده بودند که بمانند، تاکید داشتند در مدار وحدت اصولگرایی قدم برخواهند داشت ولی یک «اما» هم داشتند. قرارشان را براین گذاشته بودند که در قامت یک تشیکلات حزبی پرسابقه یک «نامزد حزبی» روانه میدان انتخابات ریاست جمهوری کنند. پابرجا و سفت هم ایستاده بودند و حاضر به کنار گذاشتن این ایده نبودند.

     

    همان روزها بود که 10 چهره اصولگرا گرد هم جمع شدند و با تشکیل یک جبهه جدید انتخاباتی تلاش کردند سازوکاری جدید برای وحدت اصولگرایان را پایه ریزی کنند، تشکیلاتی که مدعی بود به روشی دموکراتیک از پایین به بالا اقدام به انتخاب کاندیدای نهایی انتخابات ریاست جمهوری خواهد کرد.

    زمزمه های اختلاف پیران موتلفه و جمنا بلند شد
    موتلفه گرچه خاطره خوبی از دورهم نشستن های انتخاباتی نداشت آنهم وقتی سوی دیگر میز نواصولگرایان و جوانترهای اصولگرا نشسته باشند اما اینبار هم پیش روتر از دیگر سنتی های اصولگرا در مراسم و جلسات جبهه مردمی حضور یافت، حضوری که برخی تصور می کردند شاید به معنای عقب کشیدن موتلفه از ایده نامزد حزبی اش و همراه شدن با نواصولگرایان باشد مانند آنچه در انتخابات مجلس دهم بر این حزب گذشت.

    گذشت تنها چند هفته از حضور موتلفه ای ها در جلسات جمنایی ها کافی بود تا زمزمه های اختلافی کم کم بلند شد، خبرها می گفت موتلفه با جمنا به اختلاف خورده است، مبنای اختلاف هم چیزی نبود جز کنار گذاشتن نامزد محبوب موتلفه از لیست 10 نفره جمنا که قرار بود نامزد نهایی از بین آن انتخاب شود. در بحبوحه همان زمزمه ها بود که یکباره لیستی 14 نفره منتشر شد که نام مصطفی میرسلیم هم در آن بود. می گفتند این لیست باج دهی جمنا به موتلفه بوده تا خروج زودهنگام از سازوکار وحدت نداشته باشند. مجمع دوم که برگزار شد دیگر از آن باج دهی هم خبری نبود، میرسلیم به راحتی از لیست 5 نفره حذف شده بود. امری که شاید موتلفه انتظار آن را نداشت.همین هم بود که باعث شد بدون رودربایستی با رفقای جمنایی شان، کاندیدای خود را در اولین روز ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری روانه وزارت کشور کنند.

    نقد صریح جمنا و رونمایی از آراء مهندسی شده
    میرسلیم زودتر و صریح تر از هم طیفان حزبی اش زبان به انتقاد از جمنا گشود، منتقد سازوکار سیاسی جمنا و تعهد گرفتن های این تشکیلات نوپای اصولگرا بود « وقتی کسی در قالب حزب پا به صحنه سياست مى گذارد، تعهدی به حزب دارد. نمی شود دو جا برود تعهد بدهد؛ به دوستان خود در جمنا گفتم که “شما از من چه تعهدی می خواهید؟ تعهدم را من به موتلفه داده ام و مشخص کرده ام. شما اگر می خواهید بايد با موتلفه همکاری کنید و تعهد من هم در آن وجود دارد و به تعهد جدیدی نیاز نیست، اگر هم نمی خواهید با موتلفه همکاری کنید در این صورت چه مفهوم دارد از افرادی از موتلفه بخواهید تعهد بگیرید و اینها را به طور مستقل کنار بکشید و از موتلفه جدا کنید”. این سازوکار به لحاظ سیاسی درست نیست.»

     

    درست همینجا بود که یک زمزمه آرام درباره جمنا را رسمیت بخشید و از مهندسی آرا حرف زد، همان چیزی که سبب شده بود علیرضا زاکانی و بذرپاش در لیست نهایی جبهه مردمی رای بالاتری حتی از قالیباف بدست آورند.

    پایان رفاقت جمنا و موتلفه در میدان فاطمی رقم خورد
    داستان موتلفه و جمنا در نهایت در اولین روز از ثبت نام نامزدهای ریاست جمهوری به پایان رسید و نامزد حزبی موتلفه روانه خیابان فاطمی شد. او پیامش به جمنا را در همان لحظه بعد از ثبت نام داد«جمنا را از لحاظ اخلاقیات قبول دارم نه ساز وکار»؛ میرسلیم و موتلفه آمده بودند بمانند و با رسمی کردن کاندیداتوری میرسلیم مهر تایید بر این تصمیم تشکیلاتی و حزبی زدند.

    میرسلیم اما در زمزمه ها و تحلیل های انتخاباتی چندان نام پررنگی در لیست تایید شده های شورای نگهبان نبود، آنقدر که بنظر می رسید برخی چهره های اصولگرا چون حاجی بابایی، نیکزاد یا زاکانی شانس تایید شدن دارند از میرسلیم به خاطر سن بالایش چندان به عنوان شانس تایید صلاحیت نام برده نمی شد، امری که از قضا بیش از همه از سوی جمنایی ها و سیاسیون نزدیک به این تشکیلات سیاسی مطرح می شد تا شاید اینگونه پاسخی به انتقادات میرسلیم از جمنا داده شود.

    شورای نگهبان اما گویی متر و معیاری متفاوت از سیاسیون داشت، چه آنکه در نهایت این میرسلیم بود که توانست جواز ورود به رقابت را بگیرد. تایید صلاحیتی که بی شک شوک اول را به جمنا وارد کرد. در لیست تایید شده شورای نگهبان به جز قالیباف و رئیسی که احتمال تایید صلاحیت آنها بالا بود، خبری از دو کاندیدای دیگر این جبهه یعنی زاکانی و حاجی بابایی نبود، حتی خروج کنندگان از جمنا چون زریبافان یا زاهدی هم شانسی برای ورود به میدان رقابت نیافتند. ماجرا آنجا برای جمنا تلخ تر می شود که فراموش نکنیم نه رئیسی نه قالیباف با وجود قرار داشتن در لیست نهایی این جبهه، تاکنون صراحتا از تن دادن به تعهدات و سازوکار تشکیلاتی جمنا سخن نگفته اند.

    تایید صلاحیت میرسلیم یک تنفس سیاسی جانانه به موتلفه ای ها بود، خاصه آنکه این تشکل حزبی اصولگرا در چند انتخابات اخیر از جمله مجلس نهم و دهم و ریاست جمهوری یازدهم چندان در راهی کردن نامزدهای مورد تاییدش به بهارستان و پاستورموفق نبوده است. شاید میرسلیم تا پایان در صحنه باقی بماند یا حتی به نفع یک کاندیدای دیگر از عرصه رقابت کنار برود اما بدون شک موتلفه اینبار پیروز رقابت بین نواصولگرایان و سنتی های اصولگرا بود. شاید آن روز که نبی حبیبی صراحتا عنوان کرد«کار خودمان را پیش خواهیم برد» خودش هم تصور چنین ضرب شصت جانانه ای را به دوستان جمنایی اش نمی کرد.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.