• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • راستی‌آزمایی وعده‌های اشتغالی کاندیداها

    تقدیمی هدف:

    راستی‌آزمایی وعده‌های اشتغالی کاندیداها

    مهدی تقوی اقتصاددان: خطر این‌جاست که ممکن است عده‌ای این حرف‌ها را باور کنند

    اقتصاد > بازارکار – در میان انبوه شعارها و وعده‌های اشتغالی برخی کاندیداهای دوازدهمین دوره ریاست‌جمهوری، این سوال مطرح است که آیا امکان تحقق این وعده‌ها وجود دارد؟

    اقتصاد ایران در سال‌های اخیر توسط طرح‌های تبلیغاتی عجیب و غریب بمباران شده است. حالا بار دیگر در آستانه دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، شعارها و وعده‌هایی به گوش می‌رسد که اجرایی شدن آنها با توجه به توان و امکانات اقتصاد ایران، زیر علامت سوال بزرگی قرار دارد. از جمله این وعده‌ها می‌توان به پرداخت ۲۵۰ هزار تومان در ماه به هر بیکار، ایجاد ۵ میلیون شغل و نیز ایجاد ۲۰۰ هزار شغل به طور مستقیم و ۴۰۰ هزار شغل غیرمستقیم به ازای هر یک میلیون تن پتروشیمی است. اما آیا واقعا در شرایط فعلی اقتصاد کشور، امکان تحقق وعده‌های اشتغالی وجود دارد؟ در این خصوص، اقتصاددان، تحلیلگر و صاحب‌نظر پاسخ دادند.

    * فرشاد مومنی، اقتصاددان: باید به جای شعارهای عوام‌فریبانه و کشورسوز، فرصت‌طلب‌ها را به مردم معرفی و آنان را محاکمه کرد.

    * مهدی تقوی، استاد دانشگاه علامه‌طباطبایی: در غیاب نهادهای مدنی قدرتمند، چگونه می‌خواهید بازار کار را سامان دهید؟ اگر کشور توان پرداخت اعتباری بین 750 تا 1500 میلیارد تومان به بیکاران را دارد، چرا همین اعتبار را صرف ایجاد شغل در کشور نمی کند؟ این‌ها شعارهای سیاسی است اما خطر این‌جاست که ممکن است عده‌ای این حرف‌ها را باور کنند؛ همان‌طور که پیش از این نیز مردم این حرف ها را باور کردند و از این باورپذیری احمدی نژاد بیرون آمد که می‌خواست دنیا را تغییر دهد، اما کشور را در خطری جدی قرار داد.

    * علی شهرویی، کارشناس حوزه انرژی: یک مگا پروژه پتروشمی برای تولید متانول با ظرفیت سالانه یک میلیون 600 هزارتن، در زمان احداث حداکثر 1000 نفر و در زمان بهره‌برداری و در پلنت کارخانه حدود 200 تا 250 نفر را می‌تواند به کار مشغول کند. اگر با احداث یک واحد یک میلیون تنی 200 هزار شغل ایجاد می‌شد، با ظرفیتی که در تولید پتروشیمی کشور داریم و مجتمع‌هایی که اکنون در حال احداث هستند، هیچ بیکاری در کشور وجود نداشت. بنابراین استدلال ایجاد 200 هزار شغل با احداث یک واحد یک میلیون تنی پتروشیمی نادرست و تمامی اعداد و ارقام مطرح شده غیرواقعی است.

    * حسین راغفر، کارشناس اقتصادی: من به عنوان یک کارشناس اقتصادی، با تحلیل شرایط موجود کشور و وضعیت حاکم بر اقتصاد و سیاست می‌دانم این شعارها قابل تحقق نیست، اما نگرانی‌ام این است که برخی از شهروندان این وعده‌ها را باور کنند که در این صورت، در مدت زمانی بسیار کوتاه سرخورده‌تر از آنچه هستند، خواهند شد.

    * حامد قدوسی، استاد موسسه فناوری استیونس آمریکا: انتظار ما این است که تیم مشاوران نامزدها در طراحی برنامه‌های‌شان با ابتداییات اقتصاد سیاسی و رفتار رانت‌جویانه آشنا باشند و بار دیگر وقتی صحبت از خلق اشتغال در یک صنعت و امثال آن می‌شود، منبع ادعا مطالعات و کارشناسان مستقل و غیرذینفع در آن ادعا (و نیز شاخص‌هایی مثل متوسط جهانی و روند تجربه واقعی کشور) باشد و نه نهادهایی که نان‌شان از محل این ادعاها تامین می‌شود. بحث‌هایی مانند ایجاد سریع فرصت‌های شغلی بیشتر برای رأی جمع کردن است و به این موضوع نگاه کارشناسی نشده است، زیرا برای اینکه واحدهای تولیدی همچنان فعالیت داشته باشند، باید نرخ بهره و تورم پایین داشت.

    * حسین جوشقانی، دانش آموخته اقتصاد دانشگاه شیکاگو و استاد مدعو دانشگاه شریف: مساله بیکاری و ایجاد اشتغال نباید به دستاویزی برای سیاستمداران تبدیل شود تا با اظهارنظرهای غیرکارشناسی و غیر علمی در جامعه امید واهی ایجاد کنند؛ چراکه با توجه به ترکیب جوان و تحصیل کرده افراد بیکار، فریب اذهان عمومی می‌تواند به مشکلی برای امنیت ملی تبدیل شود.

    * نصرالله ترابی‌قهفرخی، معاون حقوقی و پارلمانی سازمان امور اداری و استخدامی کشور: اینکه کسی مدعی می‌شود 5میلیون شغل در کشور ایجاد می‌کند، باید براساس برنامه و به دور از شعار انتخاباتی ارائه شود. اعلام عدد و رقم و محاسبات اگر براساس کار کارشناسی باشد، قابل قبول است، اما کسانی که مدعی ایجاد میلیون‌ها شغل هستند، خودشان در مدیریت‌های مختلف حضور داشته‌اند و تاکنون کسی ندیده است این افراد در جایی که مدیر بوده‌اند، این رقم و عددها را محقق کند. اگر این افراد برنامه‌ای دارند، باید آن را شفاف به مردم اعلام کنند و تنها با شعار دادن نمی‌توان در جامعه اشتغال ایجاد کرد.

    * پدرام سلطانی، نایب رییس اتاق بازرگانی ایران: تنها از طریق سرمایه گذاری مستقیم و فاینانس‌های خارجی می‌توانیم اشتغال را تامین کنیم. اقتصاد کشور برای اینکه رشد 6 درصدی داشته باشد، نیاز به 200 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در سال دارد. این میزان سرمایه‌گذاری، هدف‌گذاری درست و با ارزشی است. البته یک زمانی صحبت از نرخ رشد بالا و اشتغال بالا می‌شد، اما به ملزومات تحقق این هدف توجه نشده بود، زیرا اشتغال با تکلیف و دستور ایجاد نمی‌شود بلکه با سرمایه‌گذاری محقق خواهد شد.

    * ایمان نوربخش، کارشناس اقتصادی: رفع معضل بیكاری نیاز به برنامه‌ریزی دقیق، آگاهی و عزم ملی دارد و با دادن وعده‌های غير‌علمي و پرداخت اعانه به مردم نمی‌توان آن را بر‌طرف كرد.

    * محمد لاهوتی، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران: با وجودی که این روزها وعده‌های مختلفی برای ایجاد اشتغال از سوی نامزدهای ریاست‌جمهوری ارایه می‌شود، اما تاکنون هیچ‌یک از کاندیداهای محترم نسبت به ارایه مکانیزم اجرایی تعداد شغل‌هایی که می‌توانند ایجاد کنند، برنامه ای ارایه نداده‌اند؛ حال آنکه لازم است مردم در جریان این برنامه ها باشند تا بتوانند تصمیم بگیرند.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.