• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • عقب‌نشینی آمریکا

    تقدیمی هدف:

    عقب‌نشینی آمریکا

     سفیر پیشین ایران در باکو و کارشناس مسائل سیاست خارجی در گفتگو با خبرگزاری خبرهدف، دلایل و پیامدهای توقف حمایت آمریکا از شورشیان و مخالفان بشار اسد را مورد بررسی قرار داده است.

    پس از یک هفته از دیدار دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده و ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در حاشیه نشست اجلاس جی 20 در هامبورگ، خبرها حاکی از آن است که این دو رئیس جمهور در این دیدار سه ساعته، درباره سوریه تصمیم های مهمی گرفته اند.

    اخبار حاکی از آنست که پس از ملاقات مذکور، قرار شده است که سازمان سیا حمایت ها و کمک های نظامی خود را به شورشیان سوری و مخالفان اسد به طور کامل قطع کند؛ مسئله‌ای که داد سیاستمداران آمریکایی را در آورده و بسیاری از دمکراتها و حتی جمهوریخواهان، آنرا عقب نشینی مستقیم آمریکا تلقی می‌کنند. در این باره با دکتر افشار سلیمانی، دیپلمات پیشین وزارت خارجه، کارشناس روسیه و اوراسیا گفتگو کرده ایم که از نظر می گذرانید:

     

    تحلیل شما از خبرهای موجود مبنی بر توقف حمایت سازمان سیا از شورشیان مسلح چیست؟

    به گفته مقامات آمریکایی، تصمیم دونالد ترامپ در مورد توقف برنامه تجهيز و تعلیم شورشیان سوري مخالف بشار اسد، حدود یک ماه پیش و به دنبال جلسه ای با مک مستر مشاور امنیت ملی، و مایک پمپئو رئیس سازمان سیا اتخاذ شده است.

    در قالب این برنامه که در سال ۲۰۱۳ و به دستور کابینه باراک اوباما آغاز شده بود و شورشیان در شمال غربی و جنوب سوریه علیه دولت اسد می جنگیدند، بخشی از تلاشهای دولت اوباما برای برکنار کردن بشار اسد از قدرت بوده است. اما کارآمدی این برنامه سری سیا حتی برای برخی از حامیان آن سؤال برانگیز و منجر به نگرانی هایی از قبیل احتمال افتادن سلاحهای آمریکایی به دست شبه نظامیان شده بود.

    منتقدان چه می گویند؟

    این تصمیم ترامپ همتای روسی او را که سالها در انتظار آن بود، خوشحال کرد و طبیعی است که از آن استقبال نماید. آنچه موجب تردید حداقل برخی تحلیلگران گرديده زمان اتخاذ چنين تصمیمی از سوی مستاجر کاخ سفيد است که همزمان با تحقیقات کنگره درباره اتهامات مبنی بر دخالت احتمالی روسیه در انتخابات و رابطه میان تیم ترامپ و مقامات روسی صورت گرفته است. چرا که  لغو این برنامه میتواند به عنوان بخشی از تلاشهای دولت ترامپ برای بهبود رابطه با روسیه تلقی شود.

    در همین حال شورشیان سوری مخالف بشار اسد  چنین تصمیمی را ضربه ای بزرگ به مخالفان میانه‌روی سوریه ارزیابی کرده اند که می تواند موجب شود تا گروه های مخالف اعم از باصطلاح جهادی و افراط‌گرا، کنترل مبارزه علیه دولت اسد را بدست بگیرندو  منجر به فروپاشی مخالفان باصطلاح میانه‌رو شود که در نهایت به نفع بشار اسد و افراط‌‌‌گرایان وابسته به القاعده خواهد بود که خواستار نابودی مخالفان  میانه‌رو هستند.

    این وضعیت به چه معناست؟

    آیا به نفع نظام اسد است یا به نفع روسها؟

    کدام بازیگر از این تصمیم بهره خواهد برد؟

    برخی تحلیلگران این تصمیم روسیه و امریکا را به ضرر ایران و خط مقاومت می دانند شما این مهم را چه طور ارزیابی می کنید؟

    در مجموع میتوان گفت توقف برنامه تجهيز و تعلیم شورشیان سوري در شمال غرب و جنوب سوریه از سوی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا به معناي تسليم کردن سوريه و يا بخش بزرگي ازاين کشور به روسها و تسليم شدن در برابر سياست ها و برنامه هاي آنها و تسليم شدن نهايي در برابر ادامه حاکميت بشار اسد رئيس جمهوري سوريه و نظام اين کشور  حداقل تا مدت زمانی نامشخص است که از این حیث به نفع سیاستهای منطقه ای ایران نیز هست؛ مشروط به اینکه مسکو در ادامه راه با آمریکا و اسرائيل در رابطه با بیرون راندن حزب الله لبنان از سوریه و قطع خطوط تماس ایران با حزب الله دست به معامله بزرگ نزند.

    اینکه “سيا” در شش سال گذشته با آموزش گروههاي مسلح سوري و ارائه تسليحات نظامي به آنها در پايگاه هاي نظامي اين کشور در اردن، ترکيه و حتي در داخل سوريه با صرف صدها ميليون دلار و چندين تن اسلحه و مهمات موفق نشد به سرنگوني بشار اسد دست يابد و البته این ناکامی در گرو حمایتهای روسیه، ایران و حزب الله لبنان بدست آمد، موفقیتی برای اسد و حامیان او تا این مقطع محسوب میشود هرچند که کشور و ملت سوریه بهای بسیار سنگین مادی و معنوی برای این دستاورد پرداخته است.

    بدیهی است که اين تصميم آمريکا با توجه به تغيير اولويت هاي سياست آمريکا، همکاریهای ایران، حزب الله لبنان و روسیه، تفاهمات روسيه و آمريکا پس از به قدرت رسيدن دونالد ترامپ، ناکامي گروه هاي مسلح در سرنگون کردن نظام سوريه و پيدايش گروههاي اسلامگراي  افراطي از جمله داعش و گروه تحرير الشام (النصره سابق) که جنبه و ماهيت تروريستي به فعاليت  گروه هاي مخالف داد و بروز اختلاف و درگیری میان این گروههای تروریستی، اقدامي ناگهاني و غير مترقبه به شمار نمي رود.

    چنددستگي هاي پي در پي در صفوف مخالفان ميانه رو و  يا مخالفاني که در ليست گروههاي تروريستي نيستند، بيانگر عقب نشيني آمريکا است و اين امر نشان مي دهد که کشورهاي عربي نظير عربستان و قطر با مشغول شدن به اختلافات بغرنجشان از حمايت اين گروهها تا حد زياذي دست برداشته اند و  همچنين پروژه ترکيه در سوريه نيز تا حد زیادی به شکست انجامیده است. هرچند که هنوز گروههاي کرد و عرب سوری در قالب نیروهای دموکراتیک با پشتيباني آمريکا در صحنه حضور دارند و برای رهایی رقه ازدست داعش از یکماه و نیم پیش نبرد میکنند و تا حدود زیادی از این شهر را آراد کرده اند اما هنوز قریب 2000 داعشي دراین شهر با استفاده از سپر انسانی به مقاومت ادامه میدهند.
    پايان دادن به حمايت ها از مخالفان سوري توسط دولت ترامپ بر پایه کدام استراتژی صورت گرفته است؟

    این را می توان به چند دلیل بررسی کرد:

    ۱- از نظر آمريکا، مبارزان کرد، يگان هاي مدافع خلق و سوريه دموکراتيک همپيمانان جديد امريکا در سوريه و منطقه هستند که امريکا مي تواند به آنها تکيه کند.

    ۲- آمریکا در شمال سوريه ده پايگاه نظامي مستقر کرده است که شامل فرودگاه ها، هواپيماهاي نظامي، موشک ها و تانک ها است که این امکان را برای این کشور فراهم میکند تا به نيروهاي خود متکي شود.

    ۳- آمريکا و اروپا به این ارزیابی رسیده اند که سرنگوني دولت بشار اسد با وجود روسيه و همکاری ایران با این کشور و نبود جايگزيني جدي و قانوني براي او در شرایط کتونی میسر نیست، به گونه ای که اخیرا نیز امانوئل مکرون رئيس جمهور فرانسه و رکس تيلرسون وزير خارجه آمريکا تاکيد کردند که سرنوشت بشار اسد باید به دست مردم سوريه تعيين شود، هرچند به موضوع طولانی بودن حضور اسد در قدرت نیز اشاره نمودند.

    ۴- سرگرم شدن کشورهاي عربي حامي گروه هاي مخالف سوري به اختلاف هاي داخلي خود ( عربستان و امارات در مقابل قطر ) و تداوم جنگ در يمن، استمرار شرایط بحرانی در عراق و افزايش تنش عربستان و هم پیمانان عربی و اسراييل و آمریکا با ایران.

    آینده را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

    در مجموع با توجه به شرایط موجود در سوریه و منطقه و کم و کیف بازی قدرتهای بزرگ و تردیدهای حاکم بر روابط پنهانی ترامپ- پوتین، نیازهای روسیه به آمریکا تحت تاثیر تحولات اوکراین و ناتو اهرمهای اقتصادی و تکنولوژیکی آمریکا و نقاط ضعف مسکو در قبال واشنگتن و  کنسرت آمریکایي-عربی واسرائیلی تشکیل شده علیه ایران، احتمال معامله روسیه با آمریکا افزایش یافته است و همین امر میتواند بستری برای تلاش آمریکا با همکاری روسیه برای کنار گذاشتن حزب الله لبنان از صحنه سوریه و قطع ارتباط ایران با حزب الله از طریق سوریه فراهم نماید،.

    اینکه آمریکا تا چه حد بتواند در این راستا به موفقیتهایی نائل گردد بستگی به کم و کیف  اهرمهای ایران در سوريه و میزان همراهي کاخهای کرملین و سفید خواهد داشت که به نظر میرسد روسیه با تامل بیشتری در این مسیر گام بردارد اما ایران نباید همه تخم‌مرغ‌های خود را در سبد روسیه قرار دهد.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.