• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • صالحی: دوره مدیریت پشت درهای بسته گذشته است

    تقدیمی هدف:

    صالحی: دوره مدیریت پشت درهای بسته گذشته است

    چند تا کلنل در بوروکراسی ممیزی خاک می‌خورند؟ | صالحی غیرجناحی است

    فرهنگ > مدیریت فرهنگی – جلسه بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی ارشاد برگزار شد و نمایندگان مخالف و موافق سیدعباس صالحی دیدگاه‌های خود را درباره برنامه‌های او بیان کردند. سپس صالحی ضمن ارائه برنامه‌اش به مسایلی که نمایندگان مخالف مطرح کردند پاسخ داد.

    به گزارش خبرگزاری خبرهدف ، جلسه بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح روز شنبه 28 مرداد در صحن علنی مجلس برگزار شد.

    سیدعباس صالحی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی در این جلسه برای نمایندگاه مجلس شورای اسلامی برنامه‌ها و اهداف خود را برای مدیریت وزارت ارشاد بیان کرد.

    نمی‌توان از ارشاد انتظارات متناقض داشت

    او در ابتدای سخنان خود با تشکر از نمایندگان مجلس و وزرای پیشین ارشاد٬ علی جنتی و دکتر صالحی امیری٬ گفت: «همه می‌دانند و می‌دانیم که جامعه ایرانی به اعتبار استعداد ذاتی و اینکه در چهار راه تاریخی و محل اتصال شرق و غرب بوده است٬ مفاخر فرهنگی خود را به جهان معرفی کرده است. ایران پایگاه جهانی شدن فرهنگ در جهان بوده است. ایران سهم بسزایی در تلطیف و شاعرانه کردن جهان بشری داشته است. فرهنگ و هنر ایرانی ذات و هویت ایران است. همچنین جامعه ایرانی با دین‌مداری٬ توحیدگرایی٬ معنویت‌گرایی و اخلاق‌گرایی هزارن سال زیسته است. با این مقدمات می‌توان گفت گوهر هویت ایرانی سه چیز است: فرهنگ٬ هنر و ادب٬ دوم دین‌مداری توحیدی٬ سوم مهر و معرفت اهل بیت (ع). همه افرادی که در ایران زیسته‌اند و می‌زیند با این سه ضلع نسبت دارند.»

     

    صالحی برنامه‌های خود را به این ترتیب بیان کرد: «ابتدا با معرفی خود و روش مدیریتی خودم باید بگویم٬ نکته اول اعتقاد عمیق به چهار اصل اساسی دین٬‌ نظام اسلامی٬ و انقلاب و رهبری٬ قانون و اخلاق. این چهار اصل٬ چهار اصل مبنایی مدیریت در وزارت ارشاد خواهد بود. دوم شفافیت در تمامی مراحل تصمیم‌گیری و اجرا است. دوره مدیریت پشت درهای بسته و در غیاب مردم گذشته است. معتقد به مشارکت جمعی٬ گفت‌و‌گو محور با اصحاب فرهنگ و هنر هستم. نکته سوم واگذاری امور به بخش خصوصی و فعالیت‌های نهادهای صنفی است. در دوره چهارساله معاونت فرهنگی این نگاه را دنبال کرده‌ام. اصل چهارم تمرکززدایی جغرافیایی است. از تمام جان معتقدم که خلاقیت ایرانی در همه ایران با همه اقوام و مذاهب و ادیان سلیقه‌ها موجود است. هم در سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی و اجرا باید پهنه جامعه فرهنگی ایرانی را ۸۰ میلیون و بیش از ۳۰ استان دید. در معاونت فرهنگی این مسیر را پیموده‌ام. در معاونت فرهنگی سال گذشته ۶۵ درصد بودجه در استان‌ها صرف شد.»

    او همچنین گفت: «در زمینه برنامه‌ها باید به این نکته اشاره کنم که برنامه‌های من متکی به اسناد بالادستی٬ برنامه فرهنگی دولت و برنامه ششم توسعه. شاید حجم برنامه‌ها موجب شد که وضوح دقت‌نظر ما روشن نشود. برنامه من سه هدف دارد صیانت و تعالی هویت سبک زندگی ایرانی اسلامی٬ حمایت از اقتصاد هنر و فرهنگ‌پروری. این سه هدف هفت عرصه را در برمی‌گیرد: هنر و ادبیات٬ مناسبات اقوام و موارد دیگر. با بررسی چالش‌های فراوان و فرصت‌های عرصه فرهنگ و هنر به ۱۴ مساله رسیدیم که این ۱۴ مساله به ۴۶ برنامه تبدیل شد.»

     

    الان محدودیت تبدیل به اصل شده و آزادی استثنا

    محمود صادقی نماینده تهران به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی سخنرانی کرد.

    او با اشاره به اینکه دکتر صالحی را به لحاظ اخلاقی و وارستگی شخصیتی قابل تایید می‌داند٬ گفت: «نکته اصلی من این است که ایشان را با همه نکات مثبت سابقه‌شان دارای اقتدار لازم برای مدیریت فرهنگ و هنر نمی‌دانم.»

    او گفت: «ایشان در خط اول برنامه خودشان فرمودند که تنوع و تکثر دستگاه‌های فرهنگی سبب شده است بازیابی جایگاه وزارت ارشاد سخت شود. اما در برنامه ارائه شده هیچ راه‌حلی نداده‌اند. ابهام در مراجع تصمیم‌گیری موجب ابهام در مسئوایت‌پذیری و پاسخ‌گویی شده است. سوال اینجاست که آیا شما  می‌توانید در زمینه فعل و انفعال و مداخله‌ها و پایین کشیدن فیلم‌ها و مواردی از این دست قدرت مقابله دارید؟»

    او ادامه داد: «در حوزه مطبوعات هنوز معلوم نیست محدودیت ایجاد تصویری برای یکی از شخصیت‌ها محبوب برعهده چه کسی است. ما به عنوان نماینده سوال کرده‌ایم و کسی جواب نداده است. ابهام در هزینه‌کرد بودجه عمومی یکی از مسائل ما است. بسیاری از اشخاص و نهادها از بیت‌المال در بخش فرهنگی استفاده می‌کنند٬ اما معلوم نیست این بودجه‌ها چطور مصرف می‌شود و هیچ نظارتی وجود ندارد. این نهادها و اشخاص در مقابل مجلس و دولت و دیوان محاسبات پاسخگو نیستند؟ برای سال ۹۷ باز هم شاهد جدول ۱۷ بیت‌المال‌سوز خواهیم بود؟ برخی از این بودجه‌ها برای زمین‌خواری مصرف می‌شود.»

    این نماینده مجلس گفت: «مشکل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشکل ساختاری است. در برنامه شما برای حل مشکل ساختاری طرحی دیده نمی‌شود. مشکل ساختاری در حمایت و نظارت وجود دارد. حمایت در زمینه حمایت از شخص یا محصول فرهنگی دیده می‌شود. باید در این زمینه تنوع ایجاد کنید تا عادلانه شود. سنندج و زاهدان و بندرلنگه و مسجد سلیمان هم جزو ایران است چرا رویدادهای فرهنگی را به سطح کشور گسترش نمی‌دهید؟ از خلاقیت‌های فرهنگی و هنری چرا در سطح کشور استفاده نمی‌شود؟ چه برنامه‌ای برای استفاده از ظرفیت خلاقیت هنری در کردستان و لرستان و … دارید؟ آیا کماکان جشنواره فجر می‌خواهد در سالن‌های ارشاد در تهران برگزار شود؟»

     

    چطور مدیریت می‌کنید تا دستگاه‌های موازی با ارشاد تعامل داشته باشند؟

    خدیجه ربیعی نماینده بروجن دیگر نماینده مخالف سیدعباس صالحی بود که با تشکر از دکتر روحانی برای معرفی وزرای توانمند و شایسته گفت: «دکتر صالحی ارتباط خوبی با جامعه و علما دارند که این‌ها ویژگی مهم در تصدی وزارت ارشاد است. سختی کار در وزارت فرهنگ روشن است. فرهنگ شاخصه اصلی تمدن است و دشواری فعالیت در این حوزه در کشور و نظام اسلامی ما دوچندان است. تاکیدات پیشوایان دین موید این مساله است. برنامه ارائه شده دکتر صالحی را بررسی کردم و مخالفت من ناشی از نتایج این بررسی است.»

    او خطاب به صالحی گفت: «شما خیلی خوب به چالش‌ها اشاره کردید٬ اما راهکار عملی ارائه نکردید. تعدد دستگاه‌ها در این عرصه زیاد است. اشاره نکردید که برنامه‌های شما می‌تواند قانون را حاکم کند به گونه‌ای که دستگاه‌های موازی نتوانند قانون را در وزارتخانه تحت تاثیر قرار دهند. همکاران عزیز ایشان اشاره نکردند که چطور مدیریت خواهند کرد تا دستگاه‌های موازی با ارشاد تعامل داشته باشند. ارتباطات و تعاملات فرهنگی در عرصه بین‌المللی مناسب شان نظام نیست.»

    او با ابراز نگرانی از اینکه مفاخر ما از سوی سایر کشورها مصادره شوند٬ گفت: «در برنامه ارائه شده وزیر پیشنهادی٬ در بخش وظایف قانونی وزارتخانه ۴۰ درصد خلا هست٬ در بخش سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری ۴۹ درصد خلا هست. آن هم در بخش‌هایی چون اقتصاد مقاومتی.»

    گفتید نخ تسبیح هستید دانه‌های این تسبیح چه کسانی خواهند بود؟

    قاسم میرزایی نیکو نماینده دماوند و فیروزکوه سومین نماینده مخالف که خود را نماینده اصلاح‌طلب فراکسیون امید٬ خواند٬ گفت: «جناب جنتی که رفت٬ به هوای تازه سیدرضا صالحی امیری عادت می‌کردیم که ورقی خورد رسید به سیدعباس صالحی٬ من چشم دوخته‌ام که کی می‌شود فرهنگ و هنر و این مرز و بوم برسد به اهالی آن. نظارت و صدارت پیش‌کش. آقای رئيس جمهور جمله تکرار می‌کنیم سید وزیر خیلی دور خیلی نزدیک ارشاد را فراموش نمی‌کنیم و حمایت تمام قد اصلاح‌طلبان را از شما. شما به تفکر ۲۴ میلیونی خیلی بدهکار هستید. مردم به شما اعتماد کردند. نکند سلب این اعتماد به کل جریان‌های حامی شما تسری پیدا کند.»

    او ادامه داد: «وزارت فرهنگ و هنر کی می‌خواهد از بازخوانی و توقیف بعد از مجوز هفت خوان رها شود. حالا در این میان سرنوشت هنرمندان در سکوت بماند … ما به کارتون هادی حیدری و سایه مشق‌های محمد قوچانی رضایت داده‌ایم.»

    او گفت: «حمایت از کیارستمی و اسکار فرهادی و تسلیت و تبریک نخواستیم. دست‌خطی در له یا علیه آنان از شما ندیده‌ایم. چند تا کلنل در بوراکراسی ممیزی خاک می‌خورند؟ نسل جوان و فرزندانمان را توقیف کرده‌ایم. لیست بلند رایزنی فرهنگی وزارت خارجه برای برون‌مرزها چه کرده‌اند؟»

     

    وزارت فرهنگ به شخصیتی چندوجهی نیاز دارد

    علیرضا ابراهیمی نماینده رامیان اولین موافق وزیر پیشنهادی وزارت فرهنگ و ارشاد در آغاز سخنانش با اشاره به ویژگی‌های لازم برای وزیر ارشاد گفت: «در این حوزه تنها به مدیر نیاز نداریم بلکه وزیر خودش هم باید اهل علم و فرهنگ باشد. عرضه فرهنگ تنها با گفت و گو و مدارا قابل مدیریت است.»

    او سید عباس صالحی را یک روشنفکر دینی تمام عیار دانست و گفت: «خوب که نگاه کنید متوجه می شوید در وزارت فرهنگ به شخصیتی چند وجهی نیاز داریم که بتواند با اهل هنر و فرهنگ و حوزه آشتی و هم افزایی ایجاد کند. آقای صالحی یک روشنفکر دینی تمام عیار است. دشمنان جمهوری اسلامی تلاش می کنند میان جمهوریت و اسلامیت نظام فاصله بیاندازند ما برای مقابله نیاز به افرادی مانند دکتر صالحی نیاز داریم.»

    صالحی غیرجناحی است و دغدغه فرهنگ دارد

    در ادامه فاطمه ذوالقدر نماینده تهران با یاد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و شهید مرتضی آوینی در دفاع از وزیر پیشنهادی ارشاد گفت: «فرهنگ سنگ بنا و اعتلای جامعه است و انتخاب متولیان آن بس دشوار است و ما اکنون انتخاب دکتر صالحی فرزند حوزه و دانشگاه را برای این وزارتخانه به فال نیک می گیریم.»

    او ادامه داد: «ما در این حوزه به مدیری توانا نیاز داریم که اهل علم و فرهنگ باشد که این ویژگی‌ها در شخصیت دکتر صالحی هویدا و آشکار است.»

    ذوالقدر در ادامه با اشاره به تجربیات پیشین در مدیریت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: «در این سالیان تجربه‌ها متفاوتی از مدیریت‌ها را داشتیم. این وزارت مرز میان حوزه ها و فرهنگ است و وزیری می خواهد که در این مرز با استفاده از دستورات دین اسلام در پیشبرد اهداف نظام موفق باشد. برای مقابله با دسیسه بدخواهان و فرهنگ ایرانی و اسلامی نیاز به فردی مانند دکتر صالحی داریم که رابطه خوبی با علما دارد. مهم ترین مسئله در فرهنگ گفت و گو تعامل و اعتدال است. او در سابقه چهار ساله نشان داده که می تواند این نقش واسط را در چند سطح به عهده گیرد.»

     

    صالحی در حوزه اختلافات فرهنگی درگیر نمی‌شود

    جمشید جعفرپور لارستان، نماینده خنج و گراش در استان فارس به عنوان دیگر نماینده موافق در ابتدای سخنان خود با اشاره گذشت 40 سال از عمر انقلاب اسلامی گفت: «حدود چهار دهه قبل در این کشور انقلاب فرهنگی با نام خدا شکل گرفت، امروز در بازنگری راه طی شده و مسیر پیش رو، سوگ‌مندانه باید گفت دستاوردها کمتر از انتظار است.»

    او افزود: «به باور اینجانب برای مدیریت وزارت فرهنگ نیازمند کسی هستیم که فارغ از سیاست‌زدگی و هیاهو‌ها به فعالیت‌ها و وظایف مشخص شده خود به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بپردازد. سیدعباس صالحی فرزند فرهنگ است و ویژگی‌هایی دارد که ما را در رای اعتماد دادن به او کمک می‌کند، سابقه طولانی در عرصه فرهنگ و عضویت در کمیسیون‌های شورای عالی فرهنگی، شورای معاونان چهار سال حضور در معاونت فرهنگی وزارت ارشاد که مهم‌ترین معاونت این وزارتخانه است، پرورش یافته خانواده دین و روحانیت، آگاهی به مسایل دینی و مشورت‌پذیری همه عواملی است که در سیدعباس صالحی جمع شده و معیار ما برای رای اعتماد دادن به ایشان است.»

    جعفرپور با اشاره به مشورت‌پذیر بودن صالحی ادامه داد: «اعتقادی که ایشان به گفت و گو و تعامل دارد، گمشده امروز ما در حوزه فرهنگ و سیاست است؛ آنچه که در بین فرزندان و خانواده انقلاب کم داریم. وقتی گفت و گو کم باشد ناچار به حدس زدن درباره دیگران هستیم و یکدیگر را متهم می‌کنیم، دکتر صالحی اهل تعامل است و می‌تواند پلی بین حوزه‌های علمیه و هنرمندان باشد و امکان گفت و گو را بین این دو گروه فراهم آورد.»

    وزارت ارشاد صددرصد حاکمیتی است

    در ادامه سید علی ادیانی‌راد با حضور پشت تریبون در حمایت از صالحی گفت: «من در قالب یک سوال بحث خود را ادامه می‌دهم، اینگه چرا سید عباس صالحی برای تصدی وزارت فرهنگ و با پسوند ارشاد اسلامی مناسب است؟ با احترام به نظرات مخالفان محترم ادله محکم بر نفی صلاحیت آقای صالحی برای وزارت ندیدم، دوستان کارنامه وزرای سابق را نقد کردند در حالیکه باید برنامه را تحلیل می‌کردند.»

    او افزود: «این نکته را اشاره کنم که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یک وزارت‌خانه خطیر و صددرصد حاکمیتی به شمار می‌آید، درست است که وزیر جزئی از کارکرد نظام است اما رویکرد حاکمیتی در وزارت‎خانه وجود دارد و آدمی باید در این مقام قرار بگیرد که رویکردش با حاکمیت همراه و هماهنگ باشد و به گفته خود دکتر صالحی دانه‌های تسبیح جدا افتاده را به هم وصل کند.»

    ادیانی‌راد همچنین گفت: «زاویه نگاه، مبانی و راهبردهای وزیر باید در چارچوب مبانی اسلام و اندیشه اسلامی باشد و نباید در چارچوب اباهه‌گری، وادادگی و سکولاریسم قرار بگیرد. همه بر این اصل تاکید داریم.»

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.