• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • بخشایش: لازمه توسعه، همراهی صنایع با بخش نظامی است

    تقدیمی هدف:

    بخشایش: لازمه توسعه، همراهی صنایع با بخش نظامی است

    از مدل آمریکایی الگو بگیریم | برجام توپی است که ترامپ نمی‌تواند ضربه محکمی به آن بزند

    بین الملل > خاورمیانه – احمد بخشایش اردستانی مدرس دانشگاه و کارشناس مسائل منطقه ای در گفتگو با خبرهدف به بررسی چالشهای امنیتی و سیاست خارجی دولت دوازدهم پرداخته است.

     چالش‌های اصلی سیاست خارجی دولت در چهار سال گذشته ایجاد تعامل با جهان و تثبیت روند صلح و ثبات منطقه ای بوده است. شکل گیری برجام و برداشته شدن تحریم‌ها روند مناسبی را برای ایجاد تعامل و گفتگو با دیگر بازیگران ایجاد کرد. همین روند باعث شده دولت و دستگاه دیپلماسی کشور تمایل زیادی برای پیشبرد اهداف اقتصادی داشته باشند. اما روند مناسبات امنیتی در منطقه همچنان از چالشهای موجود است. در چهار سال آینده چه روندی را می توان در سیاست خارجی پیش گرفت تا چالشهای امنیتی منطقه کاهش یابد و اهداف توسعه ای را پیش از پیش در مسیر اصلی قرار داد؟ در این باره با احمد بخشایش اردستانی مدرس دانشگاه و کارشناس مسائل منطقه ای گفتگو کرده ایم. دکتر بخشایش می‌گوید: آمریکایی‌ها به هر کشوری که پا گذاشتند، شرکت‌هایشان را نیز با خودشان همراه کردند. این مدلی است که ایران می‌تواند برای همراه کردن صنایع با بخش نظامی آنرا به کار گیرد. مشروح گفتگوی ما در ادامه می‌خوانید:

    در دولت یازدهم سیاست خارجی ما بر مبنای خروج از تحریمها و شکل گیری روندی جدید در تعامل با جهان بود. به نظرتان این سیاست در دولت دوازدهم به چه شکل می تواند دنبال شود؟

     

     

    من کابینه دولت را به صورت همگن و کامل ادامه دولت قبلی می دانم. بنابراین طبیعی است که سیاست خارجی ما با دولت یازدهم تغییری نکند. سیاست خارجی ما در دولت یازدهم بیشتر به مدیریت تحریم ها و شکل گیری برجام گذشت و تعامل و رفت و آمدهای زیادی بین ظریف و عراقچی و طرفهای غربی بوجود آمد. بنابراین در دولت دوازهم هم همین فضا را خواهیم داشت. اما در آمریکا دولت دیگری سرکار آمده است و باید آنرا در نظر گرفت. قصد امریکا این است که برجام را بصورت یک توپ در آورد و این توپ بصورت مرتب در رفت و برگشت خواهد بود. نه می تواند با ضربه ای محکم آنرا از خود دور کند و نه آنرا نزد خود نگه دارد. احتمال دارد امریکا تحریمها را گسترش دهد و به آن وسعت بدهد. برنامه های حقوق بشری و موشکی و تروریسم را بهانه قرار می دهند و تحریمهایی که بحث هسته ای را پوشش می داد می تواند این دفعه به این شکل پیش برود. ولی ما تلاش می کنیم هزینه نقض برجام به دوش ما نیفتد و بهتر است آنرا نگه داریم و تلاش خود را در این زمینه خواهیم داشت.
    آیا چالشهای جدیدی در سیاست خارجی خواهیم داشت که اجازه تامین منافع ملی در آینده را به ما ندهد؟

    اینکه در سیاست خارجی چه چالشهایی داریم، این بستگی به کشورهایی دارد که ما با آنها ارتباط داریم. ما با سه گونه کشورها ارتباط داریم. یکی کشورهای محور مقاومت هستند که متحد استراتژیک ما هستند، ما برای اینکه با کشورهای خاورمیانه در یک منطقه حساس قرار داریم و برای اینکه بتوانیم قدرت منطقه ای خود را حفظ کنیم، بنابراین جبهه مقاومت را تشکیل دادیم. در واقع جبهه مقاومت راتشکیل دادیم که اثبات کنیم که در منطقه ابرقدرت هستیم. چون قدرتهای بزرگ نمی خواهند ما را به عنوان یک قدرت شناسایی کنند ما این روند را پیش بردیم. لذا ما در عراق، یمن و سوریه این مباحث را بوجود آوردیم از این رو ما جبهه مقاومت را در این راستا ایجاد کردیم.

     
    به نظر شما چالشهای امنیتی در اطراف ما چه روندی را برای سیاست خارجی ما بوجود خواهد آورد؟ موضوع بحران سوریه و ثبات در عراق برای ما چالش محسوب می شود یا فرصت؟

    نظر من این است که این بحرانها که ما هم در آنها حضور داریم نوعی فرصت برای ما است و نباید به شکل چالش به آن نگریست. اگر حضور امریکا را در عراق و افغاستان ببینید، آنها همیشه به شکل فرصت به کشورها نگاه میکنند. امریکایی ها به هر جایی که نیرو می فرستند شرکت های خود را هم می فرستند. مشکل ما این است که بخش خصوصی و صنایع ما پا به پای بخش نظامی ما حرکت نمی کنند. وقتی ما در سوریه، در لبنان، در عراق هستیم طبیعتا باید بخش صنعت، ساختمان، ماشین آلات و بخش خصوصی ما هم حضور پیدا کنند. امریکایی ها همین طور هستند. اول حضور پیدا می کنند بذرهایشان را می پاشند و بعد درو می کنند. این به نوعی سرمایه گذاری محسوب می شود.

     

    چطور است که واقعا می توانیم موشک و در صنایع خاصی پیشرفت کنیم باید در صنایع دیگر مانند ماشین و ساختمان و دیگر بخش ها هم توسعه پیدا کنیم. یک جای کار ما لنگ است، ما می بینیم که بخش صنعت ما همپای بخشهای دیگر پیش نمی رود. اگر که به عنوان مثال صنعت خودرو خود را تقویت کنیم نه تنها در ایران بلکه در منطقه توسعه پیدا می کنیم. در نگاه به صنعت خودرو سازی برای مثال ما می بینیم که واقعا درجا می زنیم و نمی توانیم یک ماشین را با صنایع روز پیش ببریم و این باعث می شود مشتری جهانی نداشته باشیم. این باعث می شود حتی در داخل هم این صنعت بازار خود را از دست بدهد. در صورتی که ما باید در هر مدت کوتاه یک مدل جدید داشته باشیم.

    باید بگویم که اگر نگاه ما به این کشورها یک نگاه امنیتی است دلیل آن این است که ما به آنها نگاه اقتصادی نداریم. ما از فرصتهای آن استفاده نکردیم. ما باید بخش خصوصی خود را به عراق وسوریه و یمن بفرستیم و در آنجا بصورت اقتصادی حضور داشته باشیم.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.