• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • خرم: تنها یک جرقه ایران و آمریکا را درگیر جنگ می‌کند

    تقدیمی هدف:

    خرم: تنها یک جرقه ایران و آمریکا را درگیر جنگ می‌کند

    شرایط خوبی نیست که ایران و امریکا با هم دچار جنگ تبلیغاتی شوند| مساله روح برجام است نه نص توافق

    بین الملل > دیپلماسی – یک کارشناس مسائل بین الملل معتقد است که ترامپ قصد دارد برای ایران استراتژی مهار و فشار را تعیین کند.

    بحثی که این روزها در بین قدرت های بزرگ، مطرح شده است، خروج ایالات متحده آمریکا از برجام است. رهبران کشورهای 1+5 به ترامپ نسبت به خروج و یا نقض برجام هشدار داده اند و خواهان حفظ این توافق از سوی طرف های مذاکره کننده هستند. در این میان جمهوری اسللامی به طرف آمریکایی اعلام کرده است که در صورت خروج از برجام همه گزینه ها برای اقدام متقابل محتمل است، تا جایی که سردار عزیز جعفری به لفاظی های ترامپ علیه سپاه پاسدارن و برجام واکنش محکمی نشان داد. برای بررسی اختلافات ایران و آمریکا و احتمال خروج ایالات متحده از برجام با دکتر علی خرم کارشناس مسائل بین الملل گفتگو کرده ایم که از نظر می گذرانید:

    ترامپ چه تصمیمی درباره برجام خواهد گرفت؟
    ترامپ ممکن است تصمیمات خیلی عجیب غریب بگیرد، اما از طرف دیگر در چارچوب الزامات بین المللی و همچنین الزاماتی که می توان گفت حکومت امریکا بر دونالد ترامپ دیکته می کند محصور است.  الزامات بین المللی از باب حقوقی است که تا الان ترامپ نتوانسته است این توافق هسته ای را نقض کند و یا اعلام کند که از ان خارج می شود.  الزامات داخلی هم این است که جامعه امریکا یا حتی جمهوریخواهان همگی خواستار نقض برجام از سوی رئیس جمهور ایالات متحده نیستند.  بنابراین در این محدوده باید این طور گفت که اگرچه ترامپ و برخی از دولتمردانش خواهان این عمل هستند ولی در عین حال وزیر خارجه  و وزیر دفاع دولت ترامپ و برخی از مقامات از طرفداران جدی حمایت از توافق هسته ای با ایران هستند.  از این نظر ترامپ برای تصمیم گیری خیلی ازاد نیست. ولی بهانه گیری ها را حتما خواهد کرد، چانه زنی ها را انجام خواهد داد، شاید به تصور اینکه ایران را به پای مذاکره ببرد و امتیازاتی از ایران بگیرد که بگوید نسبت به اوباما موفق تر بوده ام! این شاید آن چیزی است که در ذهن ترامپ یا اطرافیانش می گذرد.

    از این جهت پیشبینی می شود که ترامپ ظرف هفته اینده قادر نیست به نص توافق حمله کند. نص توافق یعنی چی؟  یعنی متن توافق و انچه را که ایران به آن متعهد است.  علت اینکه نمیتواند حمله کند این است که ایران به تعهدات خود بر اساس نص توافق هسته ای عمل کرده است و آژانس انرژی اتمی هم ان را تایید کرده است. اصولا مرجع تایید نص توافق آژانس انرژی اتمی است، نه دولت امریکا. خب پس این راه برای ترامپ بسته است.
    راه بعدی ترامپ این است که چنگ بزند به روح توافق، روح توافق یعنی چی؟ یعنی اینکه به عنوان مثال ایران از امریکا انتظار داشته است که درباره سرمایه گذاری به سرمایه گذاران امریکایی چراغ سبز نشان دهد، یا در ایران سرمایه گذاری کنند یا از سرمایه گذاران در ایران حمایت کنند، یا روابط بانکی را مانع نشوند. مثلا یک اروپایی می خواهد در ایران سرمایه گذاری کند امریکایی ها مانع این سرمایه گذاری از طریق سیستم بانکی نشوند.  اینها انتظارات ایران است که جمهوری اسلامی به آن می گوید روح برجام.

    در این صورت روح برجام از نظر آمریکایی ها چه مفهومی دارد؟
    امریکایی ها می گویند که ما از ایران انتظار داریم که به توسعه موشکی نپردازد. در خاورمیانه با سیاست های امریکا بیشتر همخوانی داشته باشد و اگر اینگونه نباشد ایران روح برجام را رعایت نکرده است.

    با توجه به توضیحات شما، پیش بینی شما از تصمیم ترامپ چیست، آیا قرار است اعلام کند روح برجام نقض شده یا متن برجام؟

    پیش بینی می شود که ترامپ به این توافق حمله کند و بگوید که ایران با روح برجام هماهنگی نداشته است و بعد پرونده را در اختیار کنگره قرار دهد. کنگره نمایندگان امریکا ممکن است که این راه ها را طی کند، از یک طرف ممکن است که بلافاصله تحریم هایی را که در دوره اوباما لغو شده بود، یکی بعد از دیگری احیا کند.

    دوم اینکه به طور مقطعی و نمایشی یک تحریمی برقرار کند و کار بیشتری نکند. راه حل خوشبینانه این است که کنگره آمریکا هیچ کاری نکند. یعنی کنگره سخن رئیس جمهور را بشنود و ظرف 60 روز که مهلت قانونی برای تصویب تحریم دارد،  تحریمی را علیه ایران تصویب نکند و فقط عدم پایبندی ایران به روح برجام از سوی ترامپ اعلام شود و در اینجا این مساله خاتمه پیدا کند.

    اینها احتمالاتی است که ظرف هفته اینده ممکن است رخ دهد. کلا مساله اعلام پایبندی ایران به توافق در سیستم امریکا در اختیار رئیس جمهور است که هر سه ماه یک بار اظهار نظر کند، این مساله هم برای خودش، هم متحدین ایالات متحده در اروپا و هم جمهوری اسلامی دردسر درست می کند، این الان مورد بحث است که از یک زاویه مطمئن تری نگاه کنند. یعنی یک بار امریکا تصمیم خود را درباره برجام بگیرد.

    ترامپ قصد دارد برای ایران استراتژی مهار و فشار را تعیین کند. اینکه چقدر این توانایی را داشته باشد این بحثی است که آینده روشن می کند و اینکه کجا ممکن است ایران و امریکا از نظر نظامی درگیر شوند.  یک درگیری کوچک هم کافی است که به یک جنگ تمام عیارتبدیل شود.
    منظور شما تهدید های ایران علیه ایالات متحده است؟

    کلا می گوییم، یعنی اینکه جایی مانند خلیج فارس اگر بین ایران و امریکا یک درگیری کوچک هم پیش بیاید، در این فضای متشنج موجود بین ایران و آمریکا تبدیل به یک جنگ تمام عیارمی شود چرا که هر دو کشور از یکدیگر عصبانی هستند.
    به عنوان مثال اگر به کره شمالی و امریکا نگاه کنید تهدیدها تا حدی اوج گرفت که جهان فکر کرد جنگ هسته ای صورت می گیرد. ولی افول پیدا کرد.  منظور این است که  وقتی یکی از طرفین مثل آمریکا شروع می کند به شعار و تهدید علیه دیگری و ایران هم متقابلا می خواهد شعار دهد، جایی ممکن است این شعارها از کنترل خارج شود وطرفین دچار درگیری شوند.  این است که شرایط خوبی نیست که ایران و امریکا با هم دچار جنگ تبلیغاتی هستند.

    بعد از 15 اکتبر شاهد چه اتفاقاتی هستیم؟
    به نظرم امکان دارد تحریم ها باز گردند. وقتی رئیس جمهور امریکا بگوید که ایران به توافق هسته ای یا از دید آمریکا به روح برجام پایبند نبوده است ، با طرح این مساله یعنی اینکه دست کنگره را از نظر قانونی باز می گذارد که تحریم های گذشته را دوباره اعمال کند حال این بستگی به تصمیم کنگره دارد.

    مواضع اروپا تاثیری در این جریان دارد؟

    اروپا مخالف هرگونه برخورد با توافق هسته ای است و در این باره موضع صریح و رسمی دارد و میخواهد تمام عیار پشت توافق هسته ای بایستد نه همه اش بخاطر ایران بلکه بیشتر بخاطر حفظ صلح در جهان اما این را یادمان نرود که اروپایی ها از نظر اقتصادی و امنیتی زورشان به امریکا نمی رسد. در گذشته هم شاهد بوده ایم که اروپایی ها مخالفت کرده اند. اما امریکایی ها اگر با قدرت خودشان جلو رفتند، اروپایی ها را هم با خودشان همراه کرده اند، یا حداقل آنها را وادار به سکوت کرده اند.  در حال حاضر اروپایی ها، روسیه و چین با هرگونه حرکت ترامپ مخالف هستند، معلوم نیست که اگر امریکا وارد این وادی بشود و تحریم ها را علیه ایران تصویب کند، ممکن است اول تبعیت نکنند اما چون شرکت ها، بانک ها و بخش های خصوصی اروپا، نزد امریکا دارای معاملات خیلی پرحجم تری هستند، میلیاردها دلار حجم روابط اقتصادی آنها است.  حاضر نمی شوند با کشور ما که خیلی زیاد باشد 20 میلیارد دلار حجم روابط اقتصادی است عوض کنند و طرف ایران را بگیرند مگر اینکه اروپائیها حاضر باشند قیمت حفظ صلح در جهان را در دوره ترامپ به عهده بگیرند که البته قیمت سنگینی خواهد بود.

    اگر فشار از سوی ایالات متحد خیلی زیاد شود، در طولانی مدت یواش یواش ممکن است اروپائیها از مواضع خود عقب نشینی کنند.
    به این جهت اگر تحریم ها بازگردد، اثار اقتصادی آن ممکن است بعد از یکی دو سال بتدریج هویدا شود که امیدواریم این طور نشود.

    تا زمانی که تصمیمی امریکا نگرفته و راهبرد آن کشور نسبت به ایران اعلام نشده است، این تهدیدات به صورت یک جنگ تبلیغاتی از سوی ایران و آمریکا دیده می شود. ولی اگر امریکا در مورد راهبرد خود تصمیم گرفت و این جنگ تبلیغاتی ادامه پیدا کند این روند به یک نوع افزایش تنش و تشنج گرم بین ایران و امریکا خواهد انجامید، کما اینکه بحران های منطقه هم افزایش پیدا خواهد کرد.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.