• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • ایران و ترکیه قدرت ترسیم معادلات منطقه را دارند

    تقدیمی هدف:

    «بورا بایراکتار» با اشاره به جدی بودن اختلافات آنکارا و ناتو گفت: ایران و ترکیه قدرت از بین بردن هرگونه تلاشی که خلاف خواسته آنها در منطقه باشد را دارند.

    خبرگزاری هدف  : نمایندگان ایران، ترکیه و روسیه با امید به نزدیک شدن بحران سوریه به روزهای پایانی خود در پی پیروزی قریب الوقوع علیه تروریست ها، درباره مساله آینده سیاسی سوریه به بحث و مذاکره پرداخته اند؛ آخرین نمونه این گفتگوها نشست سوچی بود.

    در همین راستا خبرنگار هدف  گفتگویی با «بورا بایراکتار» استادیار دانشگاه «کوتور» در استانبول داشته که متن کامل آن در ادامه آمده است:

    *علیرغم اختلافات موجود میان ایران و ترکیه بر سر برخی مسائل منطقه ای، شاهد شکل گیری روابط بسیار نزدیک میان دو کشور در خصوص مسائل مربوط به سوریه، عراق و اقلیم کردستان عراق بوده ایم. چه عواملی موجب اهمیت یافتن روابط میان دو کشور تا این سطح برای آنها شده است؟

    من فکر می کنم پایه و اساس افزایش همکاری میان دو کشور، احساس مشترک آنها از وجود تهدیدی مشترک علیه هر دو کشور بوده است و کانون این تهدیدات نیز در سوریه و عراق است. این موضوع برای ایران و ترکیه از اهمیت بیشتری برخوردار است.

    هر دو کشور احساس می کنند که اهدافِ پس از سوریه و عراق، ایران و ترکیه خواهند بود. در رسانه های غربی به این نگرانی ایران و ترکیه برای حفظ بقای خود برچسب پارانویا می زنند و معتقدند این رفتار نوعی بیماری است و دلیلی برای چنین نگرانی وجود ندارد.

    آن طور که حافظه تاریخی ما یاری می کند، ایران و ترکیه هر دو در گذشته مورد هدف قرار گرفته اند و برای اشغال هر دو کشور تلاش های زیادی شده است. این موارد شامل کودتای نظامی و تلاش برای تغییر نظام سیاسی بوده که مستقیما از طرف غرب سازماندهی می شد. اگرچه اختلافاتی میان ایران و ترکیه بر سر برخی مسائل وجود دارد، اما زمانی که پای حفظ بقا پیش می آید و حفظ پیوستگی قلمرو برای آنها و همسایگانشان، هر دو کشور به هم نزدیک شده و اتحادی موثر را تشکیل می دهند. روسیه نیز از سوی آمریکا و دیگر قدرت های غربی احساس تهدید می کند و اهمیت و ظرفیت ترکیه و ایران را متوجه می شود.

    این همکاری بسیار مهم است؛ چراکه وقتی نیروهای سه کشور گرد هم آیند، قادر به ممانعت در برابر نقشه های خارجی هایی خواهند بود که علیه مردم منطقه کار می کنند. تلاش های فعلی آمریکا و وابستگان به این کشور، نابودی پیوستگی قلمرو سوریه و عراق است.

    *آیا این همکاری می تواند به منزله ارسال پیامی به آمریکا در خصوص دوران پساداعش در منطقه باشد؟

    تلاش ها برای تضعیف پیوستگی قلمرو سوریه و عراق ادامه خواهد یافت، به خصوص در شمال سوریه. اما افزایش هزینه ناشی از این پروژه ممکن است آمریکا و متحدین این کشور را وادار به بازبینی در مواضع خود کند. من معتقدم یک راه حل با دوام برای رفع این مشکلات می تواند برای تمامی منطقه مورد استفاده قرار گیرد. هیچ کشوری قدرت تحمیل خواسته های خود در خاورمیانه را ندارد. اما ایران و ترکیه قدرت از بین بردن هرگونه تلاشی که خلاف خواسته آنها در منطقه باشد را دارند.

    *سیاست آمریکا و متحدین اروپایی و منطقه ای این کشور با هدف ایجاد از هم گسیختگی در منطقه به ویژه در عراق و سوریه در جهت منافع خود تا چه حد موفقیت آمیز بوده است؟

    در جریان برگزاری همه پرسی در اقلیم کردستان عراق، ما شاهد بروز موضعی قدرتمندتر به نفع پیوستگی عراق و مردم این کشور بودیم. بسیاری از مردم عراق بدون توجه به تفاوت نژادی و اختلافات مذهبی خود برای کشورشان جنگیدند. این نشان می دهد هنوز امیدی به این کشورها وجود دارد. تلاش ها برای از هم پاشیدن قلمرو مرزی بسیار قوی بود، جنگ داخلی هم ظلم بود، اما مردم چیزهای بسیار زیادی از رنج های خود آموختند.

    من فکر می کنم گرایش به اتحاد اکنون تشدید شده است. در عراق، دولت مرکزی در موقعیتی است که هیچ دولتی طی ۱۴ سال گذشته آن را تجربه نکرده است. در سوریه هم من فکر می کنم که ما در حال نزدیک شدن به پایان جنگ داخلی در این کشور هستیم. تقریبا زمینه برای (یافتن) یک راه حل سیاسی مهیا است. هدف مشترک همه حفظ پیوستگی سوریه است. تنها مانع موجود بر سر این راه حمایت آمریکا از گروه های «پی وای دی» و «وای پی جی» است که به سازمان تروریستی «پ ک ک» مرتبط هستند.

    *با توجه به تنش های میان آمریکا، ناتو و ترکیه بر سر مسائلی مختلف از قبیل مواضع آنها در حمایت از گروه های تروریستی مانند «پ ک ک» و خرید سامانه موشکی s۴۰۰، و با توجه به اینکه اردوغان و آتاتورک در جریان برگزاری تمرینهای نظامی ناتو در نروژ به عنوان دشمن این پیمان نظامی معرفی شدند، مشکل عدم اعتماد میان ترکیه و آمریکا و متحدین قدیمی آنکارا را تا چه حد جدی ارزیابی می کنید؟ آینده روابط و همکاری میان طرف ها را چگونه می بینید؟

    از این نقطه نظر، این مشکل بسیار بزرگی است و نشان می دهد که مشکل آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، شخصیت پرزیدنت اردوغان نیست. مشکل آنها خود ترکیه است. هدف قرار دادن کمال آتاترک به عنوان بنیانگذار ترکیه نشان دهنده وجود فضای ضد ترکیه در میان سران ناتو است. این کار بیشتر از جسارت تنها یک مقام ناتو است. مردم ترکیه نیز به این موضوع واقف هستند. اعتماد میان دو طرف هر روز ضعیف تر و کمرنگ تر می شود.

    سوالی که امروز در ذهن منطقی بسیاری از مردم ترکیه وجود دارد، (چرایی) عضویت در پیمان آتلانتیک است. حتی آن دسته از مردم که افکارشان به دولت نزدیکتر است، مقام ها و روشنفکران اکنون از ترک کردن ناتو توسط ترکیه سخن می گویند. این اولین بار نیست که میان ترکیه و ناتو مشکل ایجاد می شود.

    به همین خاطر ترکیه به سمت بازارهای چین و روسیه پناه برد. ترکیه همچنین از مواضع و واکنش های ناتو در خصوص تلاش برای انجام کودتای نظامی در سال گذشته ناامید شد. ترکیه و کشورهای اروپایی با آغوشی باز از اعضای گروه «فتو» (سازمان تروریستی گولن که عامل انجام کودتای سال گذشته بود) پذیرایی کرده و به آنها پناه دادند.

    کشورهایی مانند آلمان و بلژیک فضای لازم برای فعالیت «پ ک ک» را در کشورهای خود باز کردند. من فکر می کنم ترکیه در کوتاه مدت  عنوان عضو ناتو باقی بماند اما برای نخستین بار در تاریخ ترکیه، بحث ترک ناتو از سوی ترکیه توسط مقام های دولت ترکیه مورد بررسی قرار گرفته است. آینده روابط مه آلود است و اعتماد و تسامح میان ترکیه و ناتو تحلیل رفته است.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.