• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • سروصدای بیرون آزارتان می‌دهد؟

    تقدیمی هدف:

    سروصدای بیرون آزارتان می‌دهد؟ قلبتان در معرض خطر است

    دانش > پزشکی – صدای غرش موتور جت، سروصدای فعالیت ساختمانی یا آژیر آمبولانس و خودروی آتش‌نشانی، صداهای بلند روزمره‌ای هستند که شما را شب‌تاصبح بیدار نگه می‌دارند و تأثیر شدیدی بر سلامتی سیستم قلبی و عروقی‌تان می‌گذارند.

    به گزارش خبرهدف ، هفته گذشته مقاله‌ای در نشریه «کالج آمریکایی کاردیولوژی» منتشر شد که نشان می‌داد آلودگی صوتی می‌تواند ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی مانند بیماری سرخرگ کرونری، فشارخون و حتی ایست قلبی را افزایش دهد.

    می‌پرسید دلیل این امر چیست؟ به اعتقاد نویسندگان مقاله که یافته‌های محققان پیش از خود را در مورد تأثیر آلودگی صوتی بر قلب بررسی کرده‌اند، شنیدن صداهای بلند عکس‌العمل‌های اضطرابی در بدن به راه می‌اندازد؛ درنتیجه هورمون‌هایی در بدن آزاد می‌شوند که می‌توانند به قلب آسیب بزنند.

    دکتر «توماس مونزل» (Thomas Münzel)، مدیر واحد تخصص داخلی در «مرکز درمانی یوهانس گوتنبرگ در دانشگاه مینز» و نویسنده اصلی این مقاله می‌گوید: «باوجودآنکه هنوز کسی مرز مشخصی برای خطرساز بودن اصوات تعیین نکرده است، ما می‌دانیم که صداهای بلندتر از ۶۰ دسی‌بل می‌توانند ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش دهند.»

    به گفته دکتر مونزل، صداهای بلند می‌توانند درست مانند چاقی مفرط و کلسترول زیاد، آسیب‌رسان باشند. همین‌طور اگر کسی به مشکلات قلبی‌عروقی مانند فشارخون یا دیابت مبتلا باشد و مدتی طولانی را در محیطی با صداهای بلند و ناخواسته بگذراند، در معرض خطر مشکلات جدی‌تری مانند افزایش کلسترول، فشارخون، بی‌نظمی ضربان قلب و ایست قلبی قرار خواهد گرفت.

    به باور مونزل، این مسئله می‌تواند به ناهنجاری‌هایی روانی مثل اختلالات اضطراب و افسردگی یا مشکلات در روند رشد شناختی کودکان هم منجر شود.

    بااین‌حال، این تحقیق، تأثیر مخرب صداهای بلند را بر افزایش ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی اثبات نمی‌کند. متخصصان معتقدند در این زمینه، عوامل دیگری هم دخالت دارند؛ برای مثال، کسانی که در مناطق پرجمعیت زندگی می‌کنند و در معرض صداهای بلند هستند، به‌احتمال‌زیاد در معرض آلودگی‌های محیطی دیگری هم هستند و همین می‌تواند بر خطر ابتلا به بیماری‌ها بیفزاید. این افراد می‌توانند وضعیت‌های اقتصادی‌اجتماعی مختلفی هم داشته باشند که بر نحوه تغذیه یا روابط آن‌ها تأثیر می‌گذارد و سلامتی‌شان را مورد تهدید قرار می‌دهد.

     

    توصیه‌های WHO برای آلودگی صوتی

    سازمان جهانی بهداشت، آلودگی صوتی را «تهدیدی دست‌کم‌گرفته‌شده» می‌داند که می‌تواند باعث اختلال خواب، اثرات قلبی‌عروقی، کاهش کیفیت کار و تحصیل شود و درنهایت، تأثیر مخربی بر شنوایی بگذارد.

    این سازمان دستورالعمل‌هایی در مورد استانداردهای آلودگی صوتی تهیه‌کرده و در آن‌ها، بیشترین شدت صدای محیط سالم را برای خواب «۳۰ دسی‌بل» معرفی کرده است.

    این درحالی است که موتور خودرو ۷۰ دسی‌بل، چکش برقی ۱۰۰ دسی‌بل و موتور جت هواپیمایی در حال برخاستن از باند فرودگاه، حدود ۱۲۰ دسی‌بل صدا تولید می‌کنند.

    مونزل چنین توضیح می‌دهد: «ما می‌دانیم که صداهای بالای ۶۰ دسی‌بل می‌توانند افزایش ریسک بیماری‌های قلبی‌عروقی را به همراه داشته باشند… باوجودآنکه می‌دانیم شنیدن صداهای بلند برای چند روز، خطر زیادی ندارد و برای شروع تأثیرات آن، فرد باید سال‌ها در محیطی با آلودگی صوتی زیاد باشد؛ اما به تحقیقات بیشتری نیاز داریم تا به پاسخ این سؤال برسیم که چه مدت حضور در معرض این صداهای بلند باعث خطرات سلامتی می‌شود؟»

     

    پاسخ به جنگ

    متخصصان می‌گویند که شنیدن صداهای بلند و ناگهانی در فرد، باعث ایجاد پاسخ جنگ یا فرار می‌شود. حال این اتفاق چگونه میفتد؟

    دکتر «استیو کوپه‌کی» (Steve Kopecky) یکی از متخصصان «کلینیک مایو» (Mayo) می‌گوید: «زمانی که شما احساس تهدید کنید، هیپوتالاموس که بخش کوچکی در کف مغز است، به تمام بدن پیام هشدار مخابره می‌کند. این پیام با رسیدن به غدد فوق‌کلیوی، باعث ترشح هورمون‌هایی مانند آدرنالین و کورتیزول می‌شود. آدرنالین ضربان قلب و فشارخون را افزایش می‌دهد تا انرژی بیشتری در بدن قابل‌استفاده باشد.»

    «کورتیزول هورمون استرس است و باعث افزایش میزان قند خون می‌شود تا مغز بتواند بهتر فعالیت کند و در صورت آسیب بافت‌ها، سوخت لازم برای ترمیم، در دسترسی باشد. این هورمون همچنین باعث توقف فعالیت‌هایی می‌شود که در عکس‌العمل‌های جنگ یا فرار نقشی ندارند. این فرایند بر سیستم ایمنی بدن تأثیر می‌گذارد و باعث کندی فعالیت دستگاه‌های گوارش، تولیدمثل و فرایندهای رشدی می‌شود. این هشدار پیچیده و طبیعی، همچنین بر بخش‌هایی از مغز که کنترل ترس، انگیزه و تعادل روانی را در اختیاردارند، تأثیر می‌گذارد.»

    به این ترتیب، این فرایند می‌تواند باعث تغییراتی طبیعی در بدن شود که در کوتاه‌مدت می‌تواند به کمک ما بیاید، اما در طولانی‌مدت آسیب‌های زیادی به بدن تحمیل خواهد کرد.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.