• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • روایت عضو کمیسیون امنیت از ده​ ها بار حضور اعضای تیم مذاکره در

    تقدیمی هدف:

    هادی شوشتری از دهها مرتبه حضور اعضای تیم مذاکره کننده هسته ای در جلسات کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خبر داد.

    اين عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در گفت و گو با خبرآنلاين، از وظيفه ذاتي اين کميسيون متناسب با وزارتخانه هاي مرتبط با آن از جمله وزارت امورخارجه سخن گفت و افزود: در دولت جديد در دوره ها و مقاطع مختلف مذاکرات -چه در ژنو، لوزان يا وين – هر بار بعد از هر مقطع از مذاکرات چندين نوبت آقايان ظريف، صالحي، عراقچي، تخت روانچي و … به مجلس آمده و گزارش هايي را از مذاکرات به مجلس ارائه دادند.

    به گفته وي، بعد از توافق برجام و اعلاميه وين هم شش جلسه در کميسيون امنيت ملي برگزار شد که مباحث به صورت تفصيلي بررسي شد و علاوه بر اعضاي کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي هم دوستان دلواپس و منتقدين برجام نيز در جلسات حضور يافته و اظهار نظر کردند. اعضاي تيم مذاکره کننده نيز حضور داشتند و گزارشي از روند مذاکرات ارائه داده و به سوالات پاسخ دادند.

    شوشتري در واکنش به اظهارات اخير مقام معظم رهبري مبني بر اينکه «مجلس در بررسي برجام کنار گذاشته نشود» گفت: حتي پيش از اين سخنان ايشان نيز تعامل منطقي اي بين تيم مذاکره کننده و کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي برقرار بود و به نظر مي رسد که فرمايش رهبري در اين زمينه کاملا محقق شده است.

    اين عضو کميسيون امنيت ملي در پاسخ به اينکه آيا پس از تشکيل کميسيون ويژه برجام، بررسي مذاکرات و توافق هسته اي در کميسيون امنيت ملي به قوت خود باقي است؟، اظهار داشت: از زمان تشکيل اين کميسيون جديد، مجلس تعطيل بوده، بنابراين ما ديگر جلسه اي نداشته ايم که بخواهيم به اين موضوع بپردازيم.

    نماينده قوچان وفاروج که از مخالفان تشکيل کميسيون ويژه بررسي برجام بوده و در روز تشکيل اين کميسيون نيز با اخطار قانون اساسي به اين موضوع اعتراض کرده بود، همچنان هم تشکيل اين کميسيون را خلاف قانون اساسي مي داند و مي گويد: بررسي همه آن چيزي که در کميسيون امنيت ملي صورت گرفته در اين کميسيون جديد نوعي دوباره کاري است و به جز اتلاف وقت براي بررسي مفاهيم تکراري و مضامين مشترک چيزي ندارد.

    شوشتري ادامه داد: وقتي هنوز لايحه اي از دولت در اين زمينه به مجلس نيامده، تشکيل کميسيون ويژه بي معنا است. حتي اگر اين لايحه هم به مجلس بيايد بايد به کميسيون ذيربط يعني کميسيون امنيت ملي بيايد. به گفته وي، معاونت نظارت مجلس نيز مخالف تشکيل اين کميسيون بوده و بر اين باور است که توافق برجام بايد در شوراي امنيت ملي بررسي شود.

    وي در پاسخ به سوالي که به ترکيب اعضاي کميسيون ويژه و موضع مخالف اغلب آنها با توافق هسته اي وين اشاره داشت و از تلاش برخي از آنها براي بي طرف معرفي کردنشان ياد مي کرد، گفت: بعيد مي دانم که تغيير ماهوي در موضع انتقادي اعضاي اين کميسيون نسبت به برجام شکل گرفته باشد.

    اين عضو کميسيون امنيت ملي وسياست خارجي در پاسخ به اينکه موضع نماينده هاي دلواپس شرکت کننده در جلسات کميسيون امنيت ملي چه بوده و آيا از پاسخ هاي اعضاي تيم مذاکره کننده قانع شده اند، يا نه؟، گفت: رويکرد آنها به موضوع مذاکرات کاملا انتقادي است. آنها از اساس موافق مذاکره نبودند و هيچگاه هم به مرحله اقناع دروني نمي رسند. چون وقتي به لحاظ زاويه ديد با آنها اختلاف نظر مبنايي دارند، قانع هم اگر بشوند، اقناع صوري است و نه دروني. البته من معتقدم آنها در اين فرايند سوال و پاسخ، بناي بر قانع شدن نداشته و ندارند.

    ccc

    ccc

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.