• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • پاسخ روحانی به سوالات خبرنگاران در مورد احراز صلاحیت‌ نامزدها،

    تقدیمی هدف:

    پاسخ روحانی به سوالات خبرنگاران در مورد احراز صلاحیت‌ نامزدها، پسابرجام و روابط ایران با امریکا

    سیاست > دولت – رییس جمهور عصر امروز در نشست خبری دباره آغاز برجام به سوالات متعددی از روابط ایران و آمریکا، ایران وعربستان، شرایط پسابرجام و حتی نحوه احراز صلاحیت نامزدها پاسخ داد.

    به گزارش خبرهدف، در نشست خبری عصر امروز،حسین فریدون، محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه، نهاوندیان رییس دفتر رییس جمهور، طیب نیا وزیر اقتصاد، عراقچی و تخت روانچی از اعضای ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای، سیف رییس بانک مرکزی، حجت‌الاسلام علوی وزیر اطلاعات و حجت‌الاسلام شهیدی رییس بنیاد شهید، حجت‌الاسلام حسن روحانی را همراهی می کردند.

    حجت الاسلام حسن روحاني در این نشست با اشاره به اجراي برجام؛ گفت: امروز به نقطه عطفي دست يافته‌ايم. به جاي اينکه برنامه هسته‌اي ما بهانه اي در دست بدخواهان باشد، از امروز برنامه هسته اي ما به عنوان برنامه اي براي روابط علمي، فناوري تجاري و اقتصادي خواهد بود.

    وي افزود: به جاي آنکه ايران تحت فشار قطعنامه هاي شوراي حکام آژانس باشد، امروز در برابر قطعنامه اي است که برجام را به عنوان مصوبه شوراي امنيت سازمان ملل در برابر جهانيان قرار داده است.

    به گفته رئيس جمهور، از امروز ديگر برنامه هسته اي ايران با بهانه هاي واهي تهديدي براي صلح امنيت جهان تلقي نمي شود، بلکه وسيله‎اي براي فناوري نوين در مسير توسعه کشور و ثبات و امنيت منطقه خواهد بود.

    محدودیت صادرت نفت برداشته شد/ورود هواپیماهای مدرن به سیستم حمل و نقل
    روحاني با بيان اينکه تجار و کارآفرينان ما مي توانند از مسير قانوني و معمول نقل و انتقالات بانکي، فعاليت‎هاي تجاري و صادراتشان را با تسهيلات بيشتر آغاز کنند، ادامه داد: از امروز بانک هاي کشور با بانکهاي جهان براي مسائل پولي، خدمات لازم را اخذ مي کنند و خدمات لازم را به مردم مي دهند. از امروز محدوديت صادرت نفت کشور ما برداشته مي شود و همان اندازه که در برنامه کشور باشد در چارچوب مصالح ملي و برنامه هاي مصوب کشور، نفت و ميعانات و ساير فراورده ها و پتروشيمي صادر خواهد شد.

    رئيس جمهور که مي گفت از امروز خريد هواپيماهاي مدرن در دسترس شرکت هايي است که مي خواهند خدمات لازم را به مردم ارائه دهند، ادامه داد: از امروز ايمني هوايي ما براي مسافرين ما بيشتر خواهد شد.

    روحانی ادامه داد: از امروز پول هایی که از آن ملت ایران و در بانک‌های خارجی بود و قفل نابجایی بر آنها زده شده بود، در اختیار ملت برای فعالیت های اقتصادی خواهد بود.

    وی اجرای برجام را روز پیروزی ملت ایران در زمینه سیاسی مطرح کرد و گفت: ملت ایران ثابت کرد که با تعامل سازنده، راست و درست می‌توانیم با دینا تعامل کنیم. موضوعی که به نفع ملت و نه به ضرر دیگران است. از امروز مشخص شد که ملت ما دارای قدرت دیپلماسی است که بسیاری در منطقه و جهان آن را باور نمی‌کردند. باور نمی کردند که سیاستمداران و دیپلمات‌های ما در مقابل دیپلمات‌های کشورهای قدرتمند پای میز مذاکره بنشینند و از حقوق ملت به خوبی دفاع کنند.

    روحانی با بیان اینکه از امروز مشخص شد که سیاست برد- برد درست است، یادآور شد: آنها که فکر می کردند باید سر دیگران کلاه گذاشت در غیر اینصورت سر ما کلاه می گذارند، دیدند که می توان مذاکره‌ای کرد که به نفع ملت، منطقه و جهان باشد. این همه موفقیت ملت در سایر اتحاد وحدت و ایستادگی و پیوند قوا و حمایت تمام ارکان کشور به دست‌ آمد. اگر وحدت ارکان نبودو مردم در برابر زیاده خواهی‌های طرف مقابل عقب نشینی کرده بودند، امروز شیرینی پیروزی را نمی چشیدند.

    وی به حمایت‌های رهبر معظم انقلاب از مذاکره و تیم مذاکره کننده اشاره کرد و افزود: اگر حمایت‌ها و هدایت‌های رهبر و چتر ولایت فقیه بر سر ملت نبود و اگر چارچوب‌هایی که ایشان برای مذاکرات تعیین نمودند و تذکرات بجایی که در مواقع لازم می دادند و اگر حمایت ایشان از مذاکره و مذاکره کنندگان نبود امروز در این موقعیت موفقیت نبودیم. این موفقیت را در سایر دیپلمات‌های باتجربه به دست آوردیم.

    ss

    تحریم در روزی برداشته شد که در سال 57 تحمیل از سر ملت برداشته شد
    رییس جمهور گفت: ما بهترین افراد سرامد دیپلمات خود را به این عرصه فرستادیم و دیدیم که این موفقیت را برای مردم ما به ارمغان آورند. آنها در مقاطع مختلف آنگاه که توانستند توافق ژنو را بدست اورده و آن را تمدید کنند و در لوزان برای چارچوب‌های نهایی موفق شدند و نهایت در 23 تیرماه توانستند توافق جامع هسته‌ای را با طرف مذاکره کننده خود به دست آورند. آنگاه که سازمان ملل تمام قطعنامه های شش گانه قبلی را لغو کرد و مراحل مختلف این راه پیموده شد و بالاخره در 26 دی ماه همان روزی که در سال 57 تحمیل از سر ملت برداشته شد و حاکم تحمیلی زودوده شد، همان روز تحریم برداشته شد. امروز در فضایی هستیم که می توانیم با دنیا تعامل سیاسی، اقتصادی و حقوقی به نفع ملت خود داشته باشیم.

    روحانی ادامه داد: ما امروز در فضايی هستیم که می توانیم با دنیا تعامل اقتصادی، سیاسی و.. داشته باشیم. در همین تجربه چند ساعته امروز، هزار ال – سی در بانک های مختلف باز شد.

    رئیس جمهور با بیان اینکه تاکنون عده ای می گفتند “باور نکنید!، اشتباه می کنید!”، اظهار کرد: اما ما به موفقیت باور داریم. امروز که توافق هسته ای اجرایی شده است، تحولات دیده می شود و حتی بانک سپه هم امروز از تحریم خارج شد. امروز روزی است که ملت ما در سایه ایستادگی و مجهادت خود، دستاوردهای این مجاهدت را می بیند و لمس می کند.

    وی با تاکید بر اینکه امروز فصل جدیدي در روابط ما با منطقه و جهان است، به سخنان امروزش در جلسه علنی مجلس اشاره کرد و گفت: امروز در مجلس گفتم ما در شرایطی هستیم که به خاطر رکود سال‌های گذشته، نیازمند سرمایه ای هستیم که چرخ اقتصاد را با سرعت مطلوبمان یعنی 8 درصد به حرکت درآورد. ما نیازمند استفاده از فناوری های جدید در جهان هستیم. همچنین باید فضاهای جدید را به عنوان کشورهای هدف برای صادرات تولید به دست آوریم و در این راه، برجام موانع را برداشته است.

    روحانی ادامه داد: تلاش و کوشش و فعالیت در زمینه تولید و حرکت برای رشد و رونق اقتصادی و فراهم آورن شرایط برای اشتغال جوانان ماست. خوشحالم که دولت در همین روز لایحه های بودجه 95 و برنامه ششم توسعه را تقدیم مجلس کرد. ان شاء الله قدم به قدم در مسیر توسعه حرکت خواهیم کرد و تاثیر آن را در زندگی سیاسی و اقتصادی درک خواهیم کرد.

    دولت از ابتدا زير پای بخش خصوصی غیر رانتی، فرش قرمز پهن کرده است
    رییس جمهور در پاسخ به این سوال که سالانه بین 20 تا 30 هزار دلار سرمایه خارجی برای بازسازی اقتصاد کشور لازم است، ایران چطور این سرمایه را تامین خواهد کرد؟؛ اظهار داشت: ما نیازمند سرمایه هستیم. در این راه شرایط کشور ما برای استقبال از کارآفرینان آماده است. ما برای رشد اقتصادی به فعال شدن بخش خصوصی نيازمنديم. این بخش می تواند سرمایه خارجی را به خوبی جذب کند. این دولت از ابتدا زير پای بخش خصوصی غیر رانتی، فرش قرمز پهن کرده و امروز هم پهن می کند.

    وی ادامه داد: کشور ما جاذبه های لازم برای جذب سرمایه خارجی دارد. چرا که کشور ما دارای ثبات و آرامش است. دولت به وعده های اقتصادی خود عمل کرده و خواهد کرد. ما قول دادیم کاهش تورم مستمر داشته باشیم و در سالی که از نظر اقتصادی سال سختی بوده و هست، شاهد چنين رشدي در سال گذشته و امسال بودیم. دست کم در سال آینده 5 درصد رشد اقتصادی خواهیم داشت.

    روحانی افزود: علاوه بر این ها نیروی انسانی لایق و سرمایه انسانی کافی داریم. این همه جوان تحصیل کرده و مهندس اماده فعالیت هستند. کشور ما دارای انرژی است و در بسیاری از زمینه ها بکر و آماده جذب سرمایه خارجی است. 150 شرکت خارجی از 50 کشور در طول ماه های گذشته به ایران سفر کرده اند که نشان می دهد سرمایه خارجی قابل جذب است. دولت و بخش خصوصی باید دست به دست هم دهد تا رشد و توسعه کشور اتفاق بیفتد.

    رییس جمهور در پاسخ به این سوال که اگر تندروها در آمریکا به قدرت برسند، بعد از این برای ادامه اجرای برجام چه خواهید کرد؟ اظهار داشت: اینکه احتمالا در اجرای برجام با مشکلاتی روبرو خواهیم بود و باید مراقبت کنیم و رصد کنیم؛ حرف درستي است.

    به گفته وي فرقي نمي کند که چه گروهي در آمريکا دولت را در اختيار بگيرند، چون تعهد امریکا در برجام، تعهد دولت آمریکا است و هر دولتی بیاید متعهد است که برجام را اجرا کند.

    حجت الاسلام روحانی تاکید کرد: درست است که تندروهای داخل امریکا و صهیونیست ها علیه برجام حرکت می کنند؛ اما دنیا به این نتیجه رسیده که راه تحریم راه باخت – باخت است و راه صحیحی نیست. در برنامه های پی ام دی ثابت شد که ایران کشور اخلاقی است، راست گفته و از مسیر فعالیت های خود منحرف نشده است. اعتمادی که امروز دنیا به ما دارد، به مراتب از سال های قبل بیشتر است.

    اگر لازم باشد به برخوردهای نادرست عربستان پاسخ می‌دهیم
    رییس جمهور در پاسخ به سوالی درباه وضعیت منطقه و تنش های مربوط به عربستان و ایران و اینکه چگونه می توان از فضای جدید برای حل بحران منطقه ای استفاده کرد، اظهار داشت: برجام می تواند به عنوان یک مدل برای حل و فصل مسائل منطقه ای هم مورد استفاده قرار بگیرد. برجام به این معنا است که دو طرف اختلافات خود را با منطق حل و فصل کرده و به اعتمادسازی برسند. منطقه ما با بحران هایی مواجه است. بعضی از کشورهای منطقه با معضل تروریست مواجه هستند و اختلافاتي ميان کشورها در منطقه وجود دارد که باید این اختلافات حل شود.

    رییس جمهور گفت: از امروز با اجرای برجام شرایط بهتری برای روابط سیاسی و اقتصادی با کشورهای منطقه خواهيم داشت و در سایه این روابط می توانیم مسائلی که در منطقه داریم را حل و فصل کنیم.

    روحانی در پاسخ به سوالي که به مسائل اخير فيمابين ايران و عربستان اشاره داشت نيز تاکید کرد: ما می خواهیم با کشورهای همسایه روابط صمیمانه داشته باشيم. اما مشکل عربستان از خود آنها ناشی شده است. رفتار و عملکرد عربستان در مسئله منا در عرف دیپلماتیک و در چهار چوب اخلاق نمی گنجید. عربستان از خانواده های جان باختگان عذرخواهی نکرد. رفتار عربستان با کشورهای منطقه خوب نیست. کشور یمن را مدت هاست مورد بمباران قرار داده است. برای چه هدفی و به چه دلیل این کار را دنبال می کند. اگر کسی در عربستان بر مبنای عقاید خودش سخنی گفته و نقدی کرده است، پاسخ انتقاد و حتی انتقاد تند، اعدام نیست. کشتن یک عالم مبلغ دینی و مورد احترام بخش قابل توجهی از جامعه عربستان، مورد قبول نیست. بنابراین خود عربستان مسیر اشتباهی را آغاز کرده و امیدواریم این مسیر اشتباه را ادامه ندهد .

    وي افزود: امروز که روز اجرای برجام بود، یکی از مقامات سعودی اظهار تاسف کرد که مشکلات ایران حل شده است! در حالی که یک همسایه و یک مسلمان هیچ وقت این کار را نمی کند و از راحتی همسایه خود ناراحت نمی شود. آنچه می خواهیم حل و فصل مسائل منطقه از طریق گفت و گو است، اما در عین حال رفتار نادرست را ملت ما نخواهد پذرفت و اگر لازم باشد به بعضی از برخوردهای نادرست پاسخ لازم خواهیم داد.

    رئيس جمهور در پاسخ به سوالي که به گزارش 100 روزه دولت يازدهم اشاره داشت و مي پرسيد «آيا باز هم چنين گزارشاتي ارائه مي شود؟»، گفت: من در ايام انتخابات به مردم قول داده بودم که گزارش 100 روزه و سالانه ارائه دهم. گزارش دهي به مردم در زمان هاي کوتاه واقعا لازم و صحيح است. دولت بايد مشکلات را با مردم در ميان بگذارد. اميدوارم در فاصله هاي کوتاهتر، بتوانيم با مردم گفت و گو کرده و گزارش دهيم.

    قرار نيست ما به آمريکا اعتماد کنيم
    روحاني همچنين در پاسخ به سوال ديگري که به واکنش دولت به عهد شکني آمريکا اشاره داشت نيز گفت: مردم ما در طول زمان از دولت ايالات متحده آمريکا، بدعهدي هاي زيادي ديده اند. قرار نيست ما به آمريکا اعتماد کنيم. اگر آنها برجام را نقض کنند بر اساس سازوکارهاي ديده شده در متن برجام، پاسخ متقابل را به آنها خواهيم داد. ديگر شرايط بازگشت تحريم ها نيست. تحريم نفت و سيستم بانکي ما بر اساس قطعنامه هاي شوراي امنيت بود که زمينه ترک تازي افراطيون آمريکا را فراهم آورده بود. اما هم اکنون ديگر آن زمينه ها وجود ندارد.

    وي با اشاره به اينکه ايران مراودات اقتصادي چنداني با آمريکا نداشته است، ادامه داد: اگر سرمايه و تکنولوژي از آمريکا بيايد، ما آمادگي پذيرفتن آن را داريم. تسهيلاتي هم براي شرکت هايي در خارج از آمريکا در دوران پسافرجام در نظر گرفته شده است.
    به گفته وي احتمال دارد که در اجراي برجام با مشکلاتي روبرو شويم که وظيفه هيات نظارت بر برجام رصد کردن همين موضوع است تا پاسخ مناسب به آنها داده شود.

    حجت‌الاسلام حسن روحانی در ادامه نشست خبری عصر امروز خود با رسانه ها درباره آغاز اجرای برجام، در پاسخ به سوال دیگری درباره تحقق وعده های انتخاباتی اش اظهار کرد: از وعده هایی که من دادم، تعامل سازنده با دنیا و حل و فصل مشکلات هسته ای بود و برآن اساس آن جمله معروف را گفتم که سانتریفیوژ باید بچرخد اما چرخ زندگی اقتصادی هم باید بچرخد. البته آقای صالحی می خواهد سانتریفیوژهای مدرن تری را بچرخاند. از این رو امروز به یکی از وعده های مهم خود، عمل کردیم اما دولت تنها نبود و سایر بخش ها هم کمک کردند.

    بزرگ‌ترین وعده‌ای که دادم، محقق شد
    روحانی با بیان اینکه تحقق این وعده، کار بسیار سختی بود، توضیح داد: شما اگر بخواهید با دوستتان سر مسئله‌ای توافق کنید خیلی سخت است، چه برسد با یک کشور خارجی و چه برسد به اینکه با چند کشور خارجی که هیچکدام با دیگری هم همراه نبودند. یکی از کارهایی که ما باید انجام می دادیم، ایجاد هماهنگی بین 5 + 1 بود. بر همین اساس بود که دیروز اعلام اجرای برجام طول کشید.

    وی ادامه داد: در بخش اقتصادی اگر دوستان اقتصادی آرامش را نگه نمی داشتند، در مذاکرات موفق نمی شدیم. اگر طرف مقابل نمی‌دید که در این شرایط تحریم، تورم کم شده و چرخ اقتصاد رونق گرفته، کار پیش نمی رفت. اگر نیروهای وزارت اطلاعات، سپاه، بسیج، ارتش و نیروی انتظامی نبود و آنها کشور را امن و با ثبات نگاه نمی داشتند، اگر حمایت مجلس، فرهیختگان و بزرگان کشور نبود، این اتفاق نمی افتد.

    رئیس جمهور بابت اینکه بزرگ ترین وعده ای که داده محقق شد، خدا را شکر گفت و اظهار کرد: برخی دیگر از وعده ها هم در زمینه های فرهنگی ، اقتصادی محقق شده است اما در برخی موضوعات هنوز کار در پیش داریم و امیدوارم در فضای پسابرجام فرصت بیشتری برای سایر وعده ها بگذاریم. شما خبرنگارها دنبال کنید اگر وعده ای دادم بپرسید.

    روحانی در پاسخ به سوال خبرنگار یک رسانه خارجی مبنی بر اینکه با وجود اینکه رفع تحریم موانع سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد اما بخش خصوصی ایران آنطور که باید در این حوزه قوی نیست. دولت برای تقویت بخش خصوصی در پسا برجام چه برنامه‌‌هایی دارد، گفت: تلاش دولت بر این است که بخش خصوصی دراین شرایط نقش بیشتری را داشته باشد. دولت تلاش خواهد کرد در بخش قوانین و مقررات حمایت لازم را از بخش خصوصی انجام دهد.

    وی ادامه داد: در نطق امروز بودجه در مجلس نیز عرض کردم طرح‌های عمرانی بسیاری در کشور داریم که تنها با مشارکت بخش خصوصی عملیاتی شدن آن امکان پذیر خواهد بود. همچنین به سرمایه‌گذاران خارجی گفته شده با بخش خصوصی داخلی ایران برای سرمایه گذاری مشارکت کنند.

    رییس جمهور با تاکید براینکه دولت می داند برای رشد اقتصادی راهی جز فعال شدن بخش خصوصی و بخش غیردولتی وجود ندارد، یادآور شد: اینکه می‌بینیم محیط کسب و کار در این دو سال بهبود یافته برای این است که شرایط را برای بخش خصوصی فراهم کرده‌ایم.

    مانعی برای سرمایه‌گذاری آمریکایی‌ها در ایران وجود ندارد
    روحانی در مورد اینکه آیا احتمال روابط تجاری مستقیم با آمریکا را می دهد، گفت: اگر امریکایی‌ها می خواهند در ایران سرمایه گذاری کنند از سمت ما مشکلی وجود ندارد و آنها باید موانع داخلی شان در این حوزه را بردارند. البته آمریکایی‌ها در فروش هواپیما و صادرات کالا های ایرانی به امریکا موانع را برداشته اند. این به نفع ملت ایران وآمریکا خواهد بود که مشکلاتی که در طرف آمریکایی برای سرمایه‌گذاری در ایران وجود دارد، رفع شود. همانطور که گفتم از نظر ما سرمایه گذاری آمریکایی ها در ایران مانعی ندارد.

    رییس جمهور در مورد سفر رسمی رییس جمهور چین به ایران ظرف چند روز آینده و توقعاتی که از این سفر دارد، گفت: ما دوستان دوران سختی و تحریم را فراموش نمی کنیم. کشورهایی که در سال‌های گذشته علیرغم موانع و مشکلات تلاش کردند روابط گسترده‌ای را با کشورمان داشته باشند در شرایط امروز باید زمینه برای توسعه روابط با ‌آنها فراهم شود.

    وی با اشاره به دیدارهای خود با رییس جمهور چین در طول دو سال ونیم گذشته گفت: در سفری که رییس جمهور چین به تهران خواهد داشت، اسنادی که باید به امضا برسد، آماده شده و این سفر باعث توسعه روابط با چین خواهد شد. روابط ما با چین به سمت استراتژیک و راهبردی شدن در حال حرکت است و این کشور به عنوان اولین شریک تجاری ما نقش بیشتری در تجارت و فناوری در پسا برجام خواهد داشت که مقدمات آن در این سفر فراهم می‌شود.

    شورای نگهبان با احراز صلاحیت نامزدها نگذارد دلواپسی به وجود آید
    حسن روحاني در پاسخ به روزنامه اعتماد که به اخبار انتخاباتي اخير و رد صلاحيت چهره هاي پرسابقه اشاره داشت و از او مي پرسيد براي احقاق حقوق اين افراد چه خواهيد کرد؟، ابتدا به شوخي گفت: همين مدل برجام را بايد در داخل اجرا کنيم! او سپس ادامه داد: اخباري که به من رسيده هم خيلي خوشحال کننده نبود. در مرحله ثبت نام استقبال بسيار خوبي از سوي مردم شد. در هيات هاي اجرايي هم بررسي صلاحيت ها اميدوار کننده بود. در هيات هاي اجرايي بسياري از افراد احراز صلاحيت نشدند. اميدواريم شوراي نگهبان به اين موضوع به خوبي رسيدگي کرده و با دخالت در اين موارد، صلاحيت افراد را احراز کند.

    وي با بيان اينکه «به عنوان رئيس جمهور از همه اختياراتم در اين زمينه استفاده مي کنم»، خاطرنشان کرد: شوراي نگهبان که پاسدار قانون اساسي است با بنده که رئيس جمهور هستم در اين پاسداري و نگهباني از قانون اساسي، وظيفه مشترک دارد. اميدوارم شوراي نگهبان با رسالت سنگيني که بر دوش دارد، اين مساله را حل و فصل کند تا به گفته رهبري، انتخابات پرشوري داشته باشيم. اميدوارم شوراي نگهبان اين دغدغه قاطع را حل کند و نگذارد دلواپسي به وجود بيايد.

    رییس جمهور همچنين در پاسخ به سوال خبرنگار ايتاليايي حاضر در نشست خبري امروزش که به روابط ايران و اروپا اشاره داشت، از توسعه اين روابط سخن گفت و افزود: ما در پي توسعه رابطه با کشورهاي دوست منطقه نيز هستيم. سابقه روابط اقتصادي ايران و ايتاليا هم سابقه سنتي و خوبي است. در شرايط پساتحريم هم انشالله بهتر خواهد شد.

    او از سفر دو روزه هفته آتي خود به رم و مذاکرات دوجانبه اقتصادي در حاشيه آن ياد کرد و گفت: به واتيکان هم سفري خواهم داشت.

    روحاني در پاسخ به سوال شبکه خبر سيما درباره تاثير برجام بر بازار بورس و اقتصاد کشور نيز گفت: آثار پسا برجام را بر بازار مالي کشور خواهيم ديد. دولت در بورس نقشي ندارد. «بورس» گوش شنوايي دارد و شرايط اقتصادي کشور و منطقه را مي بيند. از همين روست که در اين روزها شاهد شرايط بهتر بورس هستيم. با حل و فصل مسائل بانکي و اعتباري، شاهد تحرکات اقتصادي بهتر و بيشتر نيز خواهيم بود. البته همه مشکلا حل و فصل نمي شود اما آغازي براي رفع مشکلات خواهد بود.

    او در پاسخ به سوال ديگري که علت سفر آمانو به ايران را جويا مي شد نيز گفت: با آقاي آمانو از اين به بعد کار داريم. ما عضو ان پي تي هستيم و همواره با آژانس همکاري داشته ايم و خواهيم داشت. از امروز بار ديگر داوطلبانه پروتکل الحاقي را اجرا خواهيم کرد.

    به گفته وي، فردو از اين پس تبديل به يک مرکز تحقيقاتي خواهد شد. از اين پس ايران به توليد، صادرات و واردات دستاوردهاي هسته اي خواهد پرداخت. موقعيتي که از ابتداي انقلاب بي سابقه بوده و به قول معروف «در بهار آزادي جاي شهداي هسته اي خالي».

    روحاني ابراز اميدواري کرد که زودتر از 8 سال آينده با آژانس به توافق برسيم و آنها همه فعاليت هاي هسته اي اعلام شده و اعلام نشده ما را صلح آميز بدانند. راکتور اراک هم در جريان رابطه ايران با آژانس مدرن سازي مي شود و تحرکات تجاري و فناورانه بيشتري با آژانس خواهيم داشت.

    رییس جمهور در پاسخ به این سوال که در فضای بعد از برجام از چه زمانی شاهد آغاز اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی خواهیم بود، اظهار داشت: همین الان هم سیاست های اقتصاد مقاومتی در حال اجراست. اینکه توسعه صادرات غیرنفتی ما در حال افزایش یا سرمایه گذاری های گسترده در فناوری و توسعه شرکت های دانش بنیان است و اینکه امسال اتکای ما به نفت در بودجه از همه سال های قبل کمتر است، از مصادیق اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی است.

    روحانی افزود: برجام و برداشتن تحریم ها به معنای حل همه مسائل نیست. قرار نیست همه آثار رفع تحریم ها به سرعت خود را نشان دهد. اما در برخی موارد بلافاصله آثار آن را خواهیم دید. مثلا در فروش نفت از همین امروز میزان فروش نفت ما بیشتر شده است. همینطور در مسائل بانکی محدودیت های ناروا داشتیم اما از همین امروز شاهد بودیم که هزار ال سی باز شده است.

    رییس جمهور با بیان اینکه برجام و برداشتن تحریم شرط لازم برای توسعه اقتصادی کشور است، اما شرط کافی نیست؛ افزود: الان مانع برداشته شده است و نوبت کارافرینان و جوانان است که بتوانند رشد اقتصادی و اشتغال را دنبال کرده و با افزایش صادرات غیرنفتی بتوانیم فضا را برای رشد و توسعه اقتصادی فراهم کنند. ما نمی توانیم از طریق مسائل داخلی تقاضا را به اندازه کافی تحریک کنیم. بلکه باید با افزایش صادرات تقاضا را بیشتر تحریک کنیم. در مجموع در پساتحریم شرایط برای تحرک خوب اقتصادی فراهم است.

    وی در پاسخ به این سوال که “اسرائیل از برجام ناراضی است؛ حل بحران سوریه و یمن با وجود جنگ افروزی های برخی کشورها و رژیم صهیونیستی چگونه ممکن خواهد بود؟” نيز گفت: اگر ما می شنیدیم که رژیم صهیونیستی از برداشتن تحریم های علیه ایران خوشحال است، تعجب می کردیم! دشمنان امنیت منطقه و دشمنان ایران از این موضوع ناراحت هستند. امروز روز خوشحالی برای دوستان ایران است و نه برای فتنه افکنان منطقه و دشمنان ارامش منطقه.

    رییس جمهور ادامه داد: ایران به دنبال حل مشکلات سوریه و عراق و یمن و حمایت از آنها در برابر تروریست ها بوده است. هر کشوری که بخواهد با تروریست ها مبارزه کند و از ما کمک بخواهد، ما به انها کمک خواهیم کرد. در نهایت ملت عراق پیروز خواهد بود و انها که دنبال نابودی یمن هستند ناامید خواهند شد. امیدوارم با رایزنی ها مسائل سوریه هم به زودی در ماه های اینده حل شود.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.