• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • «مسعودیه» نیازمند مرمت اضطراری است/ آینده نامعلوم واگذاری عمارت

    تقدیمی هدف:

    مدیرعامل صندوق احیا گفت: عمارت مسعودیه طی ۶ سال اخیر مرمت نشده و نیاز است مرمت اضطراری آن انجام شود سپس برای واگذاری یا عدم واگذاری آن به بخش خصوصی تصمیم بگیریم.

    hh

    ه گزارش خبرنگار هدف بنای تاریخی عمارت مسعودیه فقط یک ساختمان نیست، کل مجموعه و حتی باغی که سال‌ها قبل در آن وجود داشت نیز جزو خانه مسعود میرزای دوره قاجار بوده و بنایی که تصاویر آن بیشتر منتشر شده و حالا این عمارت را با تصاویر می‌شناسند دیوان خانه است.

    این بنا بیشتر از بخش‌های کوچک‌تر خانه در معرض آسیب قرار دارد آسیبی که قرار بوده ۶ سال پیش مرمت شود اما آنقدر به آن بی‌توجهی شده که اکنون صندوق احیای آثار تاریخی اعلام می‌کند، خسارت های زیادی به دلیل اهمال در مرمت، به این مجموعه وارد شده است.

    این بنای تاریخی سال ۸۹ به همراه خانه عامری‌های کاشان و کاروانسرای وکیل کرمان به یک شرکت بهره بردار به مدت ۵۹ سال واگذار شد و قرار بود که طی ۱۰ سال مرمت و آماده سازی آن برای تبدیل به هتل انجام شود اما در طی این مدت خانه عامری‌ها به هتل تبدیل شد و کاروانسرای وکیل کرمان هیچ رنگی از مرمت و تغییر کاربری ندید.

    در عمارت مسعودیه نیز اگرچه کارهای فرهنگی انجام می‌گرفت اما به هتل تبدیل نشد و برای مرمت‌های آن نیز قدمی برداشته نشد. به همین دلیل صندوق احیای آثار تاریخی چند ماه قبل قرارداد کاروانسرای وکیل و عمارت مسعودیه را فسخ کرد.

    اما شرکت بهره بردار نسبت به تخلیه عمارت مسعودیه تمکین نکرد به همین علت صندوق نیروهای خود را در عمارت مستقر کرد. این اتفاق موجب درگیری‌های قانونی بین صندوق و شرکت شد تا جایی که شرکت بهره‌بردار از صندوق به مقامات قضایی شکایت کرد و این عمارت به روی مردم بسته شد.

    بسته ماندن عمارت تا زمانی که تکلیف حقوقی آن مشخص نشود، ادامه خواهد داشت.

    زمانی که خبرنگاران از بخش‌های مختلف عمارت بازدید کرده بودند، اکبر تقی زاده، مجری طرح مرمت و احیای عمارت مسعودیه از سوی شرکت بهره‌بردار گفته بود: مرمت بخش‌هایی از عمارت مسعودیه مانند دیوان خانه، به نوع کاربری عمارت بستگی دارد. مرمت یک بنای تاریخی به نوع کاربری آن بستگی دارد. ما نمی‌خواهیم این عمارت به هتل تبدیل شود چون برای این کار مجموعه تغییرات زیادی خواهد کرد.

    به رغم این اظهارات محمدرضا پوینده مدیرعامل صندوق احیا و بهره‌برداری از آثار تاریخی و فرهنگی به خبرنگار هدف گفت: مرمت یک بنای تاریخی برای حفاظت از آن و جلوگیری از تخریب بیشتر، ربطی به نوع کاربری آن ندارد.

    پوینده تأکید کرد: اکنون آینه کاری‌های عمارت مسعودیه درحال تخریب هستند این عمارت هر کاربری که داشته باشد، در مرمت آینه‌کاری‌های آن هیچ دخالتی ندارد. این شرکت در طول ۶ سال اخیر تنها از عمارت مسعودیه بابت فعالیت های فرهنگی و هنری بهره برداری کرده اما ۱۰ درصد از درآمد مسعودیه را برای مرمتش خرج نکرده است.

    وی ادامه داد: بنایی که قرار بوده ۶ سال پیش مرمت شود، همین طور رها شده است قطعا در این مدت میزان آسیب‌ها بیشتر خواهد شد. در و دیوار این عمارت درحال ریزش است. مرمت اضطراری هم برای آن انجام نشده است.

    پوینده درباره اینکه بالاخره تا چه زمانی قرار است مسعودیه بسته بماند گفت: بعد از حل مشکلات، این عمارت باز می‌شود اگر به دست ما بود از همین فردا این بنای تاریخی برای بازدید مردم باز می شد با این وجود تصور می کنم تا هفته دیگر بتوانیم آن را باز کنیم.

    پوینده درباره قراردادهای دیگر شرکت بهره‌بردار در کاروانسرای وکیل کرمان و خانه عامری‌ها هم گفت: در کاروانسرای وکیل هم هیچ کاری انجام ندادند. اما در خانه عامری‌ها خوب کار کردند. ما از قرارداد خانه عامری ها رضایت داریم.

    وی درخصوص واگذاری عمارت مسعودیه به بخش خصوصی هم گفت: درباره واگذاری آن به بخش خصوصی و یا در اختیار داشتن آن توسط سازمان میراث فرهنگی من به تنهایی نمی‌توانم تصمیم بگیرم قبل از هر کاری این عمارت به مرمت اضطراری نیاز دارد. سپس باید با همفکری سازمان میراث فرهنگی تصمیم بگیریم که این بنا را می خواهیم واگذار کنیم یا نه.

    از آنجا که در عمارت مسعودیه برخی از هنرمندان قراردادهایی برای اجرای تئاتر و… داشتند اما با بسته شدن عمارت، تبلیغات آنها برای اجرای تئاتر و موسیقی بلاتکلیف مانده است، صندوق احیا درصدد است تا جلسه‌ای را با گروه‌های هنری که در این عمارت فعالیت می‌کردند، بگذارد تا از نحوه قرارداد آنها با شرکت بهره‌بردار مطلع شود بنابراین درحال حاضر هیچ برنامه‌ای در عمارت مسعودیه تا روشن شدن موارد حقوقی آن برگزار نخواهد شد.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.