• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • م106یلیارد تومان وام‌های کلان مدیران بیمه پس گرفته شد

    تقدیمی هدف:

    106میلیارد تومان وام‌های کلان مدیران بیمه پس گرفته شد / برخی بیمه‌ها رقابت ناسالم دارند

    FF

    اقتصاد > بازار مالی – رئیس کل بیمه مرکزی ایران از بازپس‌گیری یک میلیارد و ۶۴۰ میلیون تومان وام کلان دریافتی توسط مدیران بیمه مرکزی خبرداد و گفت:

    عبدالناصر همتی امروز در نشستی خبری، درباره آخرین وضعیت بازپرداخت وام های کلان دریافتی توسط برخی مدیران بانکی و بیمه ای گفت: حق خود نمی‌دانم که فراتر از آنچه مقام معظم رهبری در این باره فرمودند چیزی بگویم و فکر می کنم که چیزی بیشتر از آن هم وجود نداشته باشد.

    رئیس کل بیمه مرکزی ایران با بیان اینکه همه قبول داریم که اینگونه وام ها و دریافتی ها غیرقابل قبول است، افزود: این نظر شخصی بنده است که اعضای هیات مدیره و هیات عامل بانک ها نباید وامی بگیرند و این وام ها باید به کارکنان داده شود. ۱۰ سال در سیستم بانکی فعالیت کردم و بر اساس آیین نامه ها این حق من بود که وام دریافت کنم اما نگرفتم و این اعتقاد را دارم که نباید چنین وام هایی دریافت شود.

    وی با اشاره به اینکه بر اساس ضوابط یکسری وام ها و حقوق در بانک ها و بیمه ها می توانست پرداخت شود، تصریح کرد: بخشی از این دریافتی ها بر اساس مقررات قانونی بود، اما بخشی بر اساس برداشت های اشتباه، غیرقانونی بوده است. در بیمه مرکزی نیز پرداختی وام ها بر اساس همین برداشت های اشتباه صورت گرفته بود.

    رئیس کل بیمه مرکزی ایران به آیین نامه سال ۸۸ در بیمه مرکزی اشاره کرد که بر اساس آن که توسط رئیس کل، مدیران دولتی، نماینده سازمان مدیریت و وزارت اقتصاد تایید شده است، ۴۰ برابر حقوق مکفی توسط مدیران بیمه مرکزی و ۴۵ برابر آن توسط رئیس کل بیمه مرکزی به صورت وام ضروری قابل دریافت است و سقفی برای آن مشخص نشده، اما برای کارکنان سقف مشخص شده است. از سوی دیگر، بر اساس بند ه ماده ۵ قانون برنامه پنجم توسعه فوق العاده خاص برای مشاغل تخصصی اعمال شد. در ابتدا همخه تصور می کردند که جزو حقوق ثابت است ولی دیوان محاسبات و سازمان مدیریت اعلام کردند که نیست و بنا براین از حکم خارج شد.

    همتی تصریح کرد: معتقدم که این برداشت ها خلاف بوده بنابراین در تاریخ ۱۰ خرداد امسال طی نامه ای به امور مالی بیمه مرکزی اعلام کردم وام های ۴۵ برابری ضروری پرداختی و اتومبیل باید تسویه شود بنابراین اعضای هیات عامل که از این وام استفاده کرده بودند و این وام ها را بازپرداخت کردند و در مجموع یک میلیارد و ۶۴۰ میلیون تومان بازپس گرفته شد. اضافه کاری های شب عید به سال ۹۵ بازگشت خورد و تمام وام هایی که از این حیث بود از ۹۴ تاکنون همه برگردانده شد.

    اعضای هیات مدیره نباید وام بگیرند

    وی با بیان اینکه هیات مدیره نباید از این گونه وام ها استفاده کند و فقط اگر بسیار ضروری باشد باید استفاده نمایند، تصریح کرد: وام ۵۰۰ میلیون تومانی وام ضروری نیست باید به آن شک کرد.

    رئیس کل بیمه مرکزی ایران در پاسخ به این سوال که اگر افرادی که در بیمه مرکزی از این نوع وام ها استفاده کرده اند آنها را بازپرداخت نکنند چه برخوردی با آنها خواهد شد، گفت: اگر بازپرداخت نشود برکنار خواهند شد دو نفر از آقایان برای بازپرداخت با کسری مواجه بودند که چک ارائه کردند اما از نظر بنده پرداخت شده محسوب می شود. پیگیری این موضوع  جزو وظایف بنده بود که انجام دادم و امیدوارم که حاشیه ها در صنعت بیمه به حداقل برسد.

    رقابت‌های مکارانه و ناسالم بیمه‌ای

    همتی نسبت به رقابت های مکارانه و ناسالم در صنعت بیمه هشدار داد و گفت: رقابت فنی به نفع صنعت بیمه است اما در رشته های درمان، آتش سوزی، باربری، مسئولیت شرکت های بیمه رقابت های ناسالم دارند.

    رئیس شورای عالی صنعت بیمه رشد حق بیمه در سه ماهه ابتدای امسال را نزدیک به ۲۰ درصد اعلام کردیم، افزود: پیش بینی می شود رشد حق بیمه تا پایان سال حدود همین رقم باشد

    وی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ضریب نفوذ بیمه در کشور از ۲ رد شود، گفت: آخرین رقم ضریب نفوذ بیمه رقم ۱.۲ در پایان سال ۹۳ را نشان می دهد اما بعید است که در سال ۹۴ از رقم رد شده باشیم. در منطقه ما ضریب نفوذ بیمه قدری از میانگین رد شده است. ولی میانگین جهانی آن نزدیک ۶.۵ درصد است که خیلی پایین محسوب می شود.

    همتی از رشد ۳۲ درصدی خسارت پرداختی در صنعت بیمه طی ۳ ماه ابتدای امسال خبر داد و گفت: در این مدت ۶.۹ میلیون فقره خسارت پرداخت شده که نسبت خسارت به حق بیمه نیز به ۶۲.۵ درصد که رقم زیادی است، رسیده است.

    رئیس کل بیمه مرکزی ایران افزود: سهم بیمه شخص ثالث، زندگی و درمان بالاترین میزان سهم در صنعت بیمه را به خود اختصاص داده به طوری که ۷۴ درصد در سه ماه ابتدای امسال بوده است سهم دولتی ها ۳۲ درصد بازار و غیردولتی ها ۶۸ درصد بازار بوده است.

    وی درباره مدیریت شرکت های اصل چهل و چهارمی بیمه نیز گفت: وقتی دولت مدیری را تعیین می کند، به نظر من این شرکت، خصوصی نیست بنابراین امیدواریم که به زودی به دوره انتقال در بخش مدیریت صنعت بیمه هم برسیم.

    همتی گفت: در حال حاضر ۱۲ درصد پرتفوی بیمه مربوط به بیمه زندگی است و از این رقم ۷۰ درصد بیمه اندوختگی است یعنی ۸ درصد کل پرتفوی صنعت بیمه، بیمه زندگی پس اندازی است.

    اعتبارسنجی مشتریان بیمه

    وی در پاسخ به این سوال که برخی از مشتریان بدحساب بعد از بالا آوردن بدهی به سراغ بیمه های دیگر می‌روند و به این ترتیب هر سال به یک بیمه بدهکار می شوند، راهکار بیمه مرکزی در این باره چیست؟ گفت: حتماً بانک اطلاعاتی مشتریان بیمه ها را راه اندازی می کنیم و این موضوع را به طور جدی پیگیری خواهیم کرد.

    رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به کلاهبرداری برخی افراد تحت عنوان بیمه مرکزی گفت: اسامی این افراد نزد ما وجود دارد و فقط به خاطر بحث های حقوقی فعلا اعلام نمی شود. این موضوع را به دایره حقوقی بیمه مرکزی اعلام کرده ایم و اگر آنها بگویند که اعلام اسامی مشکلی ندارد اسامی را اعلام می کنیم.

    با نمایندگی‌های فامیلی برخورد می‌شود

    همتی در پاسخ به این سوال که برخی شرکت های بیمه برای اقوام خود به صورت صوری نمایندگی بیمه درست کرده اند، گفت : اینکه نماینده بیمه براساس رابطه و ارتباط با مدیران بکار گرفته شود من هم شنیده ام و حتما با آن برخورد می شود زیرا اینگونه مسائل حیثیت همه بخش های بیمه را خراب می کند.

    همتی درباره نظارت بر شرکتهای بیمه گفت: نظارت ما براساس حمایت از این شرکت ها خواهد بود و باید از شرکت های بیمه ای حمایت شود. در این حال نظارت و کنترل جدی بر عملکرد این شرکت ها نیز ادامه خواهد داشت. به عنوان مثال مشکل بیمه توسعه که خیلی از مردم را درگیر کرد به خاطر مشکل نظارتی بود و اگر شرکت های بیمه‌ای احساس کنند که احساس انضباطی در بیمه مرکزی وجود دارد آنها نیز بسیاری از مسائل را رعایت خواهند کرد.

    کارگزاران دوشغله

    وی درباره دو شغله‌ها در نمایندگی‌های بیمه هم گفت: براساس آمار ما  ۹۰ کارگزار دو شغله وجود دارد که در حال بررسی و پالایش هستیم و اگر کسانی هم واقعا شغلی غیر از بیمه داشته باشند آنها را اصلاح خواهیم کرد.

    رئیس کل بیمه مرکزی درباره پذیرش افراد سانحه دیده تصادفات در بیمارستانهای دولتی و خصوصی براساس قانون بیمه شخص ثالث هم گفت: بیمارستان های دولتی و خصوصی موظفند که سانحه دیدگان تصادفات را به صورت اورژانسی پذیرش کنند. اگر بیمارستانی در این زمینه کوتاهی کرد و اگر گزارش شود حتما مسئله بررسی خواهد شد.

    ضرب‌الاجل به بیمه‌ها برای کفایت سرمایه

    رئیس کل بیمه مرکزی گفت: معتقدم سطح کفایت سرمایه برای بیمه‌ها باید کاهش یابد و در بیمه‌های مختلط 150 میلیارد تومان و در بیمه‌های اتکایی 250 میلیارد تومان باشد.

    وی افزود: قبلا این رقم 250 میلیارد تومان برای بیمه‌های مختلط و 400 میلیارد تومان برای بیمه‌های اتکایی بود که در حال ترمیم آن هستیم.

    همتی با تأکید بر اینکه شرکت‌های بیمه باید پوشش لازم را از طریق بیمه‌های اتکایی انجام دهد،‌تأکید کرد: اگر افراد مجرب فنی در اتکایی باشد با سرمایه اندک هم می‌توان پوشش‌های مناسب داد.

    وی افزود: پیشنهاد داده‌ایم که تا پایان سال 96 بابت کفایت سرمایه در ارقام مذکور به بیمه‌ها مهلت دهیم و پس از آن هر شرکتی که به حد نصاب نرسید درباره آن اقدام قانونی کنیم.

    رئیس کل بیمه مرکزی درباره مجموعه ذخایر بیمه شخص ثالث در سال 94، گفت: کل ذخایر خسارت معوقه صنعت بیمه در پایان سال 94، 5 هزار و 300 میلیارد تومان بود که از این مبلغ 3 هزار و 900 میلیارد تومان مربوط به شخص ثالث و حادثه رانندگی است.

    همتی با تاکید بر زیان ده بودن بیمه ثالت گفت: به این شرکت بیمه‌ای اجازه نداده‌ایم در بیمه شخص ثالث تخفیف اعمال کند و آن 2.5 درصد تخفیف هم طبق قانون است که به نظر من لازم نیست اجرا شود چون شخص ثالث زیان‌ده است بنابراین کسانی که در شخص ثالث تخفیف می‌دهند دنبال خراب کردن بازار هستند.

    وی درباره آیین‌نامه جدید بیمه شخص ثالث گفت: 16 بند دارد و به زودی نهایی شده و به دولت می‌فرستیم.

    رئیس کل بیمه مرکزی گفت: در آیین‌نامه سرمایه‌گذاری مجدداً در حال بررسی هستیم همچنین نگرش عدم اخذ مالیات بر ارزش افزوده از بیمه‌ها از سوی وزیر اقتصاد مثبت ارزیابی شده است و به زودی این باره بررسی‌های دقیق‌تر انجام خواهیم داد.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.