• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • تاجیک: ترکیه نقش یک مخرب را در عراق بازی می‌کند

    تقدیمی هدف:

    تاجیک: ترکیه نقش یک مخرب را در عراق بازی می‌کند

    نحوه تعامل نیروهای منطقه‌ای و فرا منطقه‌ای از دغدغه‌های بعدی عراق است

    بین الملل > خاورمیانه – نصرت الله تاجیک دیپلمات سابق ایران گفت: مثلث ترکیه، قطر و عربستان نقش تخریبی را در منطقه داشته اند.

    آغاز عملیات آزادسازی موصل از روزهای اخیر تحلیل های مختلفی از سوی ناظران را در بر داشته است. به نظر می‌رسد به جز مسائل داخلی عراق موضوعات مهم دیگری روند دولت- ملت سازی در عراق را پیچیده تر کرده است. اینکه بازیگران دیگری مانند ترکیه در این جریان چه عکس العمل هایی را نشان خواهد داد مورد ابهام و مناقشه است. ترکیه اعلام کرده است به هر روی در این عملیات شرکت می کند و در موصل خواهد ماند و قصد خارج شدن از بعشیقه را ندارد. در مورد مسائل پیش روی عراق بعد از آزاد شدن موصل با نصرت الله تاجیک کارشناس مسائل خاورمیانه گفتگو کرده ایم که در ادامه می‌خوانید:
    شرایط درگیری های میدانی در جریان عملیات موصل را چگونه می بینید؟ عراق بعد از آزاد سازی موصل با چه موضوعاتی روبرو خواهد بود؟


    این عملیات بزرگترین عملیات نظامی علیه داعش در بیش از دو سال گذشته محسوب می شود. از لحاظ میدانی که نیروهای مختلف اعم از ارتش عراق و نیروهای مردمی حضور دارند به نظر نمی رسد که مشکلی پیش روی آنان وجود داشته باشد. البته نیروهای کرد هم حضور دارند و نیروی ائتلاف و آمریکا نیز جهت پشتیبانی هوایی و موشکی حضور دارد. به هر روی موصل از هفته های پیش منتظر شروع این عملیات بود و مشکل خاصی در پس گرفتن این استان نمی توان برای نیروهای عراقی متصور بود.

    اما آنچه که در این بین دغدغه و مشکل عراق خواهد بود فضای بعد از پس گرفتن موصل است. این دغدغه در دو بعد است: یک بحث در مورد اینکه نیروهای داعش به چه سمت و سویی حرکت خواهند کرد و نحوه مدیریت نیروها و چگونگی حرکت آتی آنها چگونه خواهد بود و موضوع دیگر نحوه تعامل نیروها در صحنه سیاسی و عملیاتی بعد از موصل است که هم اکنون در عملیات شرکت می کنند.

    به نظر می رسد خیزشی که بعضی از کشورها مخصوصا ترکیه از قبل در قسمت مرزی شمال موصل گرفته است این موضوع را می رساند که در حقیقت قصد دارد حضور خود را در آنجا تثبیت کند و این نیروها را که قبلا به شکل آموزشی بوده است تبدیل به یک نیروی دائمی کند.

    این موضوع صحنه رویارویی نیروها را به سمت درگیریهای نامشخصی پیش خواهد برد. از این مسئله مهم آینده مدیریت اجرایی و سیاسی این منطقه و همچنین نحوه تعامل نیروی های منطقه ای و فرا منطقه ای است. این مسائل دغدغه هایی است که برای شرایط بعد از آزادسازی موصل وجود دارد. به نظر می رسد اگر ترکیه بخواهد نیروهایش را در آنجا حفظ کند یا در آنجا تقویت کند این موضوع شرایطی نامتعادل، نامعین و پرابهام پیش خواهد آورد که احتمالا باعث درگیری هایی خواهد شد که می تواند آینده را نامشخص تر از گذشته کند و چیزی که مجامع بین المللی و سازمان ملل را نگران کرده است بحث نیروی انسانی و مردم غیر نظامی است که در این عملیات متضرر می شوند یا سیاستهایی است که منجر به جابجایی آنان خواهد شد. به نظر می رسد حجم و تعداد مردم در معرض آسیب خارج از کنترل است و کمک رسانی یا مدیریت یا نگهداری آنها در منطقه مشکلاتی را ایجاد می کند که باعث جابجایی جمعیت آن شود. این موضوعات دغدغه بازیگرانی است که در این موضوع دخیل هستند.
    عملیات آزاد سازی موصل می تواند از لحاظ میدانی منجر به پیوستن نیروهای عراقی و نیروهای مقاومت درگیر در دو طرف سوریه و عراق به همدیگر شود که در درگیری های بعدی با داعش می تواند مفید واقع شده و وزن ایران را بالا ببرد. آیا حضور ترکیه در پایگاه بعشیقه و تقویت نیروها در این موضوع اختلال وارد می کند؟

    این موضوع را باید در نظر گرفت که نقش ترکها از ابتدای انقلابهای عربی، به هر روی نقش تخریبی بوده است. ترکیه در کنار عربستان و قطر، مثلثی را شکل داده اند که نقش مخرب را دارد و باعث به هم خوردن چهره ژئوپلیتیکی منطقه شده است. قسمتی از این نقش مخرب به شکلی مستقیم و قسمتی از آن به شکلی غیر مستقیم بوده است. ولی آنچه که دغدغه بازیگران متعدد را شکل می دهد این مسئله است که آزاد سازی سرزمین ها و سلطه دولت ها بر مرزهای سرزمینی خود و برقراری قانون و حاکمیت نیاز به عدم مداخله دیگر بازیگران دارد که به نظر می رسد حضور ترکیه در این معادلات به نوعی مداخله یک کشور خارجی در تمامیت ارضی و سرزمینی کشوری دیگر است.

    این مداخله خارجی، دولت عراق را تضعیف می کند و در وظایف دولت سرزمینی عراق را در شرایط بحرانی دچار اختلال می کند. همچنین حضور ترکیه، حاکمیت ملی عراق را می تواند به چالش کشد و باعث بهم خوردن تعادل و توازن قسمتی از نیروها به نفع نیروهای دیگر شود. از این رو این موضوع را باید در نظر گرفت که به علت فراهم کردن لجستیک داعش توسط ترکیه در عراق و سوریه به نظر می رسد حضور ترکیه حضور شفاف و مشخصی نیست و حضورش باعث می شود که داعش بتواند یک منطقه امن را برای خود بدست بیاورد و به خطوط مشخصی حرکت کند یا مشخصا به سمت سوریه و حلب بروند. در واقع این مقدار جابجایی و حرکت نیروهای نظامی، می تواند مسائل و مشکلاتی را در منطقه بوجود بیاورد. از این رو ناظران و تحلیلگران منطقه ای حضور ترکیه را یک حضور موثر، مثبت و سازنده نمی دانند و باید یادآور شد که عملکرد ترکیه برای اغنای افکار عمومی موفقیت آمیز نبوده و همانطور که دیدیم مکالمات تندی بین حیدرالعبادی و اردوغان بوجود آمد که ترک ها به نوعی از لحاظ مسائل لفظی عقب نشینی کردند. این موضوع این را می رساند که حضور ترکیه در آنجا موضوعیت قانونی ندارد و به نظر می رسد اگر ترکیه بر حضور در منطقه مورد نظر اصرار ورزد در آینده نه چندان دور هم مشکلاتی برای خود و هم منطقه بوجود خواهد آورد.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.