• انواع حساسیت پوستی در کودکان    :   آلرژی پوستی در کودکان خردسال در مقایسه با افراد دیگر رایج‌ تر است، حساسیت پوستی کودک می ‌تواند سلامت جسمی و روحی او را مختل کند. یکی ...
  • روحانی مسئولیت گرانی بنزین را بپذیرد    :   عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور مسئولیت شوک بزرگ افزایش قیمت بنزین را به گردن وزارت کشور بیاندازد، قابل قبول نیست؛روحانی باید مسئولیت این اقدام را بپذیرد.
  • حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند    :   حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی‌ها الکترونیکی می‌شوند.رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بنا این است تا اواخر بهمن ۸ هزار دست افزار دیگر به دست‌افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام شود و پلیس یکدست با دست‌افزار جریمه کند.
  • جزئیات آمار حوادث شغلی    :   جزئیات آمار حوادث شغلی/۴۴ درصد حوادث در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله.جدیدترین آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد ۴۴.۳ درصد از حوادث کار مربوط به گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله قرار دارند. همچنین ۷۱ درصد حوادث در ساعات صبح رخ می‌دهد.
  • در صورت امکان سهمیه بنزین به ۱۰۰ لیتر افزایش یابد    :   رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رئیس‌جمهوری خواستار تثبیت قیمت‌ها شد و گفت: اگر امکان دارد سهمیه بنزین به ۹۰ تا ۱۰۰ لیتر افزایش یابد تا مردم دچار مشکل نشوند.
  • اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود    :   اینترنت در آینده نزدیک وصل می‌شود/ با اغتشاشگران برخورد جدی شود. رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: اگر آرامش همین گونه باشد در آینده خیلی نزدیک اینترنت وصل می‌شود.
  • مناظره‌ای درباره تاثیر پیروزی ترامپ بر انتخابات سال ۹۶ ایران

    تقدیمی هدف:

    مناظره‌ای درباره تاثیر پیروزی ترامپ بر انتخابات سال ۹۶ ایران

    دفاع تلویحی میرتاج‌الدینی از روش تبلیغاتی ترامپ | صوفی: صراحت ترامپ براساس صداقت نیست

    سیاست > احزاب و شخصیت‌ها – وزیر دولت اصلاحات و معاون احمدی‌نژاد در غرفه خبرگزاری خبرهدف در نمایشگاه مطبوعات در مناظره‌ای به واکاوی تاثیر انتخابات آمریکا بر انتخابات سال آینده ایران پرداختند.

    به گزارش خبرهدف، پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و تاثیر آن در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 ایران، موضوع مناظره‌ای بود که علی صوفی وزیر دولت اصلاحات و حجت الاسلام میرتاج الدینی معاون پارلمانی دولت احمدی‌نژاد را رودروی هم قرار داد تا در غرفه خبرگزاری خبرآنلاین در نمایشگاه مطبوعات به واکای این اتفاق و تاثیرات آن بپردازند.

    مشروح این مناظره را در ادامه مطالعه فرمایید؛

    خبرهدف : برای شروع بحث ارزیابی شما دو بزرگوار از نتیجه حاصل شده در انتخابات آمریکا و تاثیر آن بر انتخابات ایران در سال آینده چیست؟صوفی:‌  درست است که انتخابات ریاست جمهوری و کنگره آمریکا بین دموکرات ها و جمهوری خواه ها دست به دست می شود اما سیستم کشور تغییر نمی کند. امنیت ملی و منافع ملی تعریف شده و سطح بندی شده است و تا سال 2025 منتشر هم شده است. منافع سطح اولش حفظ بقای آمریکاست. منافع سطح دوم منافع حیاتی است و بعد از آن منافع ادامه دارد.

    آمریکا از دخالت نظامی هیچ ابایی ندارد و آشکار بیان می کند و در جاهایی که اقتضا کند و حس کند همپیمانانش در خطر هستند ممکن است مداخله هم بکند. اما ممکن است تاکتیک های این حزب متفاوت باشد.

    آمریکا ایران را دشمن خود می داند و ایران هم آمریکا را دشمن خود می داند. برنامه هسته ای که برای ما داشتند و اتحاد بین المللی علیه ما برگ برنده ای برای اوباما بود. آنها در نهایت به این رسیدند که از طریق مذاکره مسائل را حل کنند و الان نوشته ای به نام برجام در دست هست و در همین حال پی می گیرند

    خبرهدف :‌ اما ترامپ گفته بود پایش به کاخ سفید برسد، برجام را پاره می کنند،…

    صوفی:‌ به هیچ وجه این کار را نمی توانند بکنند. چون بین المللی است و تنها مربوط به آمریکا نیست. البته لحن ترامپ خشونت آمیز است اما اینها عقبه ای دارند و حزبشان مشخص می کند که چگونه کار کنند. بنابراین خیلی نمی تواند از این چارچوب خارج شود.

    میرتاج الدینی:در مورد سیاست های آمریکا و اینکه که رفتار آمریکا با رفت و آمد روسای جمهورش چقدر تغییر می کند باید بگویم که استراتژی آمریکا با رفتن روسای جمهور تغییر فاحش نمی کند.

    من باید در مورد ماهیت آمریکا بگویم که ماهیتش استکباری است و سیاست های کاخ سفید با رفتن آمدن روسای جمهوری دموکرات و جمهوری خواه تغییری ایجاد نشده است و دستان پشت پرده آمریکا هستند که سیاست های آمریکا را در مورد منطقه و کشورهای دیگر از جمله ایران تغیین میکنند.

    اوباما با شعار تغییر آمد اما سیاست هایش تغییرری نکرد. همیشه اوباما سیاست های خاص در مورد ککشورها از جمله ایران را امضا کردند.برخی دل خوش کرده بودند که سیسات های آمریکا با برجام تغییرر کند که نکرد.

    سیاست های آمریکا تغییر نمی کند.برجام هم معاهده بین ایران و 5 به علاوه یک است و گرچه عضو اصلی‌اش آمریکا است. اتحادیه آمریکا هم پیرو آمریکا است. گرچه ما دیدیم که در روی کاغد تحریم ها برداشته شده است اما در واقعیت دیدم که اینگونه نیست. آقای ترامپ در زمان مناظره حرف هایی در مورد ایران و برجام زده است و این حرف تبلیغاتی بود. باید منتظر باشیم که ببینیم چه موضع گیری در دوران ریاست جمهوری اش می کند. من اشاره ای به سخنان رهبری میکنم که گفتند اگر اینها بیایند برجام را پاره کنند ما تندتر برخورد می کنیم. سیاست های کلی نظام تغییر نکرده است و ما منتظر خواهیم بود که ترامپ در مقام عمل چگونه پیش میرود.

    ترامپ در مورد سوریه گفته که رایزنی با روسیه خواهد داشت، قطعا بخشی از منافع ما در منطقه سیاست هایی است که در حال پیش بردن هستتیم، تغییر سیاست هایی که ترامپ در تبلیغاتش گفته است، اگر در مقام اجرا عمل کند، طبعا در منطقه شاهد تغییراتی خواهیم بود. ترامپ بارها گفته است که داعش دست ساخته اوباما است، حالا دنیا منتظر است بیند که ترامپ که اینگونه گفته بود، سیاستش فرق میکند یا نه؟ جلوی ارسال اسلحه به داعش را می گیرد؟ نسبت به تروریست خوب و بد تفاوت قائل میشود؟ خیلی حرفهای دیگری هم زده است. که باید منتظر بمانیم در عمل چگونه است.

    باید یادمان باشد که اوباما با دستکش مخملی آمد که زیر آن دستکش دست پولادین بود که همه جا جنگ برقرار کرد.

    خبرهدف : بحثی که همه را غافلگیر کرد این بود که احتمال داده می شد که خانم کلینتون پیروز میدان می شود اما در عمل آقای ترامپ رای آورد. می خواهم مقایسه کنیم با سال های 76 و 84 ایران …

    صوفی: به لحاظ شخصیتی آقای ترامپ نه تنها از طرف دموکرات ها به عنوان یک شخصیت منفی تلقی می شود بلکه از طرف جمهوری خواه ها هم شخصیت مثبتی تلقی نمی شود. شخصیت خانم کلینتون هم به همین شکل بود. این انتخابات از نظر مردم سلبی بود و نه ایجابی. مردم آمدند پای صندوق های رای تا کاندیدای مقابل را پس بزنند. این یکی از ویژگی های استثنایی انتخابات آمریکا بود. در سال 76 چنین وضعیتی در ایران نداشتیم و وضعیت رقابتی بود و کاندیداهای حداکثری در میدان بودند. بنابراین اساسا قابل قیاس با این دوره آمریکا نیست و تنها شباهت نتیجه غیرقابل پیش بینی بود.

    اما در سال 84 باز هم جریان رقابتی بود و کاندیداهای حداکثری هر دو جریان در عرصه بودند اما اشتباهات تاکتیکی فاحشی را هر دو جریان انجام دادند و آن تعدد کاندیداها و شکسته شدن آرا بود. آرای هردو جریان های چپ و راست پخش شد و باعث شد کسی مانند احمدی نژاد رای بیاورد که کاندیدای هیچ کدام از جریان ها نبود.

    خبرهدف : به نظر شما آقای ترامپ و آقای احمدی نژاد به هم شباهت دارند؟

    صوفی: ‌آقای ترامپ آشنایی با حکومتداری ندارد، آقای احمدی نژاد هم نداشت و تنها سابقه استاندار داشت. هر دو در جریان خود مقبولیت ندارد و نداشتند. چون مواضع آقای ترامپ حکومتی نیست و شعارهای پوپولیستی می دهد و بر اساس آنها توده مردم به آنها گرایش پیدا کردند و آنجا هم سفید ها به دلیل شعارهای نژاد پرستانه به آقای ترامپ رای دادند.

    بنابراین از نظر شخصیتی این دو نفر بسیار به هم شبیه هستند اما آقای ترامپ نمی تواند در آمریکا خیلی تاثیرگذار باشد اما آقای احمدی نژاد توانست این کار را بکند چون آنجا سیستم هست و اینجا سیستم نیست.

    در آمریکا هر هشت سال حزب حاکم عوض می شود و شاید بر همین اساس هم برنامه ریزی شده بود و اکنون در ایران هم همین شده بود.

    خبرهدف شباهت های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که خیلی ها پیروزی کلینتون را پیش بینی می کردند اما ترامپ پیروز شد با انتخابات سال 76 وقتی آقای خاتمی رییس جمهور شد یا سال 84 وقتی احمدی نژاد یکباره پیروز شد وجود دارد؟ کسی فکر نمی کرد احمدی نژاد به پاستور برود. تفاوت ها و شباهت های انتخابات ایران و آمریکا در این دو مقطع از نگاه شما چیست؟

    میرتاج الدینی: من بیشتر می خواهم در مورد انتخابات آمریکا صحبت کنم تا انتخابات خودمان. من برخلاف آقای صوفی می خواهم بحث را فارغ از اینکه شخصیت های داخلی خودمان از اصلاح طلب و اصولگرا مقایسه کنیم. من می خواهم رفتار انتخاباتی مردم را مقایسه کنم. رفتار انتخاباتی مردم در تمام دنیا شبیه هم است. اینجا است که رجال سیاسی پایبندی به رای مردم را مشخص می کنند. تحلیل گران سیاسی تعیین کننده اصلی نیستند که آرای مردم را به یک سمت سوق دهند، در آمریکا اغلب سیاستمدارن میل داشتند که هیلاری کلینتون رای بیاورد حتی برخی از چهره های جمهوری خواه هم گفتند مثل بوش پدر به کلینتون رای میدهند ولی مردم برخلاف آن رای دادند. متاسفانه در داخل هم برخی میل به کیلنتون داشتند که البته برای ما خیلی تفاوتی ندارد. برخی فکر میک کردند که کلینتون برای ایران بهتر از ترامپ خواهد بود در حالی که همه یک  سیاست دارند. مگر اوباما رفتار سیاسی اش با قبلی ها فرق کرد. همه سیاستشان در قبال ایران یکی بود.

    در آنجا که ترامپ رای آورد، آن رفتار انتخاباتی مردم را گفتند مردم به کسی رای می دهند که واضح و صریح حرف میزند. ترامپ آنچه در آمریکا می دید و بعضا پشت پرده ها را گفت. ما باید این را به فال نیک بگیریم که دموکراسی آمریکا روشن شد که آمریکا که خود را سردمدار دمورکراسی می داند، دموکراسی اش چیست که خودش گفت ما سرافکنده شدیم. جالا این یک بعد قضیه بود که چهره سیاه دمووکراسی هیچ ارزش انسانی در آن وجود ندارد.

    از سوی دیگر واقعیاتی روشن شد این بود که ماهیت اصلی جامعه آمریکا که عده ای در داخل و خارج میخواهند آنها را محل آمال معرفی کنند، معلوم شد آنها چه هستند. وقتی ترامپ گفت ما 40 میلیون گرسنه داریم. بحث تبعیض نژادی را به صراحت گفت که وقتی سیاه پوست ها و سرخ پوست ها راحت در خیابان قدم میزنند، نمیدانند به خانه میرسند یا نه.

    ایشان به صراحت این حرف ها را زد، بحث فرق، بیکاری، جنایات اتفاق افتاده در آمریکا را تعریف کردند، مردم هم دیدند که یک نفر آمده است معادلات سیاسی مرسوم را بهم میزند و حرف متفاوت میزند و به آن رای دادند.

    اما اینکه در داخل بعضی از دوستان اصلاح طلب ما طوری حرف بزنند که وقتی مردم موافق نظر آنها انتخاب کردند فهیم هستند، اگر با نظر آنها انتخاب نکردند خوب نیستند. اگر در سال 76 خاتمی را انتخاب کردند، مردم خوبی هستند اما در سال 84 که احمدی انتخاب شد مردم به شعارهای پوپولیستی رای دادند.اینکه کسی را متهم کنیم که پوپولیست است حواسمان باشد که داریم از سوی دیگر مردم  را متهم میکنیم که عوامانه رای میدهند.

    آنکه از آرای مردم صیانت میکند رهبری است، در سال 76 برخی گفتند که آرای خاتمی را رد کنیم که آقا ایستاند، هم در سال 88 که گفتند ارای احمدی نژاد را باطل کنیم، آقا درست ایستادند.

    نگاه ها به رای مردم باید درست باشد. اگر مردم یکی دیگر را انتخاب کرده اند او شعار پوپولیستی می دهد و حکومتداری بلد نیست اما اگر کسی را که ما می خواهیم رای بیاورد مردم فهمیده هستند. این تضاد همیشه در رفتار اصلاح طلب دیده می شود. مقایسه کردن شخصیت های داخلی خودمان با خارجی ها را از هیچ جناحی درست نمی بینم.

    صوفی: صراحت چیز ارزشمندی است اما اگر از صداقت نشات بگیرد. ولی اگر از سیاستش باشد که بخواهد رای جمع کند و مردم را از تفکر صحیح، نمی تواند بگوییم ارزشمند است

    آقای ترامپ صراحتش بر اساس صداقت نیست. مگر ترامپی که از موضع سرمایه داری آمده است نمی تواند مدافع منافع رنگین پوست ها و… باشد. آقای ترامپی که آنقدر از درجه انسانی ساقط شده است که هر تهمتی می زند و کلینتون را محکوم می کند که برجام را زمینه سازی کرده یا پولی که پول خودمان بوده را به ما برگرداند را محکوم می کند

    صراحتی که بر اساس صداقت نباشد مانند بگم بگم هایی است که شروع شد و هیچوقت گفته نشد. لیستی که همیشه در جیبش بود و هیچ وقت درنیورد. و فساد سازمان یافته را دامن زد. آن کفش پاره و کاپشن تبدیل به سفرهای آنچنانی در آمریکا و لباس های گران شد.

    اگر می خواهی صراحت داشته باشی باید صداقت داشته باشی. من د مصاحبه هایم همینطور هستم. باید آنچیزی را که ایمان داری را بگویی تا دلت نلرزد. در این شرایط حرفت عوض نمی شود.

    میرتاج الدینی:این حرفایی که ایشان گفتند همه اش پاسخ دارد. اما ما باید از بحث اصلی که در مورد  انتخابات آمریکا است حرف بزنیم. خب بحث فساد را مطرح کردند ما بیایم بحث فساد الان را مطرح کنم، این چه فایده ای خواهد داشت. من در جوابش بگویم که این ها که با شعار فساد آمدند، صندوق فرهنگیان، حقوق های نجومی چه شد.

    حضار: در آن دوران برخوردی نکردند اما الان برخورد می کنند.

    میرتاج الدینی: اگر آن موقع بود، گرگی به گله زده بود، اما الان چوپان به گله زده است.

    خبرهدف  الان بحث این است که آقای صوفی می گوید رای پوپولیستی است.

    میرتاج‌الدینی:اینکه صریح گفتم پوپولیست باشد یا نه، دو ملاک دارد، آنچه که با سیاست های اصلی نظام، با ارزش های انقلاب سازگار است باید معیار باشد، صادقانه بودن و نبودن هم مردم تشخیض میدهند، وقتی مردم حرفی را میپذیرند یعنی آن را صادقانه میدانند. 4 سال مدیریت در سطح ریاست جمهور هم معیار خوبی است که مردم آن شعارها را قبول کردند یا نه.اگر بار دوم انتخاب شدند یعنی مردم اعتماد کردند و اگر انتخاب نشد یعنی مردم اعتمادشان را از دست دادند. اینطور نیست که همیشه در کشور اینگونه باشد که ریاست جمهوری 8 ساله باشد، امیدواریم این مورد 4 ساله شود.

    *خبرهدف:برخی می گویند با آمدن ترامپ کار برای روحانی سخت خواهد شد. شاید این موج حضور راست گراها باعث شود که روحانی تک دوره ای شود، شما زمانی وزیر خاتمی بودید که آقای خاتمی وقتی میخواست وارد دور دوم شود، بوش رای آورد، که راست گرا بود، به نظر شما شرایط برای حضور روحانی در انتخابات آینده تسهیل شده است و اینکه مردم رئیس جمهوری انتخاب کنند که همخوان سیاست خارجی آمریکا باشد و بتواند خوب جلوی برخی از رفتارهای آنها بایستد یا خیر ؟

    صوفی:انتخابات آمریکا تاثیر تعیین کننده در انتخابات ایران ندارد. مردم ایران دنباله رو مردم آمریکا نیستند اینگونه نیست که مردم ایران، مردم آمریکا را الگوی خود بدانند. مردم ایران با بصیرت هستند. رای ارزشمندی دارند. در ارزیابی هایشان دقیق و درست هستند و به کارنامه آقای روحانی نگاه می کنند.

    اگر یک رئیس جمهور برای اولین بار و بدون هیچ سابقه ای بخواهد وارد انتخابات شود،‌ تنها بر اساس شعارهایش قضاوت می شود اما اگر کسی برای دومین بار کاندیدا شود، کارنامه اش بررسی می شود. الان همه کاندیداهایی که مطرح هستند پشتوانه کارنامه ای دارند. مثلا عملکرد آقای قالیباف مشخص است و یادمان است در مناظره ایشان و آقای روحانی همدیگر را چه خطاب کردند.

    آقای روحانی کارنامه قابل قبولی دارد. کشور را از بحران خارج کرد و همه جناح های سیاسی این را قبول دارند. آن هم در شرایطی که مقام معظم رهبری فرمودند که باید نرمش قهرمانانه کنیم. آقای روحانی و تیم ایشان با سیاست ورزی توانستند کشور را در برابر دشمنان قسم خورده، از جنگ نجات دادند. رای ابنابراین دولت آقای روحانی در جهت حفظ منافع ملی گام های بلندی برداشت. برخلاف دولت قبل که در جهت تضییع منافع ملی گام برمی داشت.

    الان هم نتایج آن کاملا مشهود است. بانک ها با ما در ارتباط هستند. پاسپورت ما اعتبار پیدا کرده. در زمینه اقتصادی از تورم بالای 40درصد به تورم یک رقمی رسیده ایم. در رونق اقتصادی هم گام هایی برداشته شده است. اساسا ماهیت راست ما با راست های آنها تفاوت دارد. راست های آنها در جهت منافع ملی حرکت می کنند اما راست های ما در جهت منافع ملی حرکت نمی کنند.

    خبرهدف با توجه به اینکه انتخابات آمریکا نتیجه اش مشخص شد، شما براساس صحبت های آقای صوفی وضعیت آقای روحانی را چگونه پیش بینی می کنید، شرایط  برای رییس جمهور فعلی سخت تر می شود یا نه؟
    میرتاج الدینی: شرایط برایشان سخت خواهد بود، اکثر شعارهای روحانی عملیاتی نشد، و نتوانست از آن رکود اقتصادی خارج شود الان 42 ماه از دوران ریاست جمهوری ایشان گذشته است و شاهد طولانی ترین رکود هستیم، آخرین نرخ بیکاری 12 و هفت دهم درصد است که نرخ بیکاری افزایش یافته است. در چنین شرایطی که ایشان توفیق اقتصادی نداشته و اغلب شعارهای قبلی خودشان را در همان سال چهارم تکرار میکند. من در سال های اول چیزی نگفتم چون معتقد بود که باید به دولت فرصت داد اما الان سال چهارم است دولت شعارهای خود را تکرار میکنند، زمانی در مورد مذاکرات همه چیز را به برجام وصل کردند و برجام را معجزه دانستند، آفتاب تابان معرفی کردند اما الان مانند این است که یک سری کودک دم باغ آمده اند که به ما سیب و گلابی بدهید اما این ها میگوند باید صبر کنید. پس معلوم است این وعده ها که مردم دادند و همه چیز را به سیاست خارجی پیوند زد درست نیست

    بعد ما الان می بینیم که معاون اول رئیس جمهور می گوید نباید همه را به برجام وصل کنیم. توقع را خود دولت ایجاد کرد اما الان در برابرش مانده است.

    وقتی الان هم ترامپ می‌آید و شعار مردم پسند میدهد، من نظرم را از اول در مورد کاندیداهای آمریکا گفتم، اینها ماهیتشان یکی است، من مثالش که میگویند کی برادر کی است را چون در این وضعیت گفتنش درست نیست، نمی گویم. بعد از انقلاب همه این ها تحریم های ایران را امضا کردند و تمدید هم کردند و افزایش هم دادند .

    جنگ را برجام از سر ما دور نکرد، جنگ را هشت سال مقاومت رزمندمان دور کرد ه و الان هم دور کرده است. جنگ را رزمندگان مقاومت اسلامی در عراق و سوریه از سر ما دور کرده است.وقتی مقاومت اسلامی موصل را میگیدرد و فتنه را ریشه کن میکند این ها جنگ را دور میکند.

    آیا پاسپورت ایرانی عزت یافت؟ شعار دولت این بود. 2 ماه شایددم بیشتر نماینده ما را پشت درها آمریکا نگه داشتند و اجازه نداند به سازمان ملل برود. آمریکا نه تنها پاسپورت ما را تخریب میکند، جلوی شرکت های ما که میخواستند به آمریکا برود را گرفتند.

    پس برجام برای ما هیچ عزتی نیاورد. مقام معظم رهبری فرمودند نرمش قهرمانانه اما برجام، مصداق آن نبود. استراتژی نظام نرمش و عبور از گردنه تحریم ها بود اما دو نوع می شد عبور کرد یک عبور قهرمانانه و یک عبور غیرقهرمانانه. این عبور غیر قهرمانانه است. قرار بود شش ماهه باشد اما 18 ماهه شد. اینکه در قلب راکتور ما سیمان بریزند عبور قهرمانانه است؟ اگر اقتدار رهبری نبود، اینها دنبال منفذها برای نفوذ بودند. اما آقای هشدار دادند و در برابر برجام دو و سه ایستادند و دولت باید به آن عمل کنند. مردم ایران پیرو آمریکایی ها نیستند اما هر ملتی دوست دارد دولتش محکم و بااقتدار باشد.

    یکی ازحضار: آیا رهبری در جریان این نرمش غیرقهرمانانه بودند یا خیر؟ با این حرف ها اقتدار رهبری را زیر سوال می‌برید.

    میرتاج الدینی: ما رهبری را زیر سوال نمی بریم. به مطلب دقت کنید. برجام اگر آنچنان که رهبری گفته بودند پیش می رفت اینقدر رهبری انتقاد نمی کردند. ایشان گفتند که مذاکره کنندگان مجبور شدند از خطوط قرمز عبور کردند. دولت با هزینه بیشتر عبور کردند اما چون عبور کردند آقا قبول کردند. همه چیز را گردن رهبری نگذارید.

    دولت نمی خواست پای مجلس باز شود اما پای مجلس را باز کردند. دولت با دقت عمل نکرد. مجلس هم با دقت عمل نکرد. تنها 9 بند آورد اما رهبری اینها را تکمیل کردند. ما برجام را تایید می کنیم اما می گوییم نگویید قهرمانانه، نگویید عزت ملی.

    صوفی: همانطور که شما فکر می کنید من هم شبیه شما فکر می کنم. همه شاهد هستیم که رهبری لحظه به لحظه پشت این مذاکرات بوند و نظرشان علاوه بر دولت که بارها گفتند من به این دولت اعتقاد دارم و این ها انقلابی هستند با همه این اوصاف درکنار این ها افرادی از مشاوران رهبری بودند که اجازه نمیدادند حتی یک «واو» بدون نظر ایشان گذاشته شود.

    وقتی ایشان(رهبری)می گوید نرمش قهرمانه یعنی مفهوم نرمش را میدانند یعنی که چیزی بدهید یک چیزی بگیریم. اساسا در همه کارها ما هزینه فایده باید بکنیم و لحاظ شود. قطعنامه های سازمان ملل متحد همان قطع نامه که باعث شد آمریکا به عراق حمله کند، اینجا آمریکا از طرف شورای امنیت این اجازه را داشت که به آیران حمله کند، بنابراین این نرمش قهرمانه بدون اینکه رهبری برایشان تلخ باشد، قبول کردند. همانطور که امام گفتند که جام زهر را نوشیدن.

    میرتاج الدینی:یعنی جام زهر دیگر بود

    صوفی:اگر جام زهر بود در ابتدا بود که فرمودند نرمش قهرمانانه و این جام زهر را احمدی نژاد و سه دوره مجلس اصولگرا به رهبری نوشاندند.

    شما آمدید گفتید که روحانی گفتند گه ظرف 100 روز مشکلات را حل میکنم، ایشان آمد گفت من ظرف 100 روز به شما خواهم گفت که چه چیز را تحویل گرفتم اما شماها یعنی بعضی از دوستان فضایی را در کشور و رسانه ها ایجاد کردند که آقای روحانی مجبور شد که برای آنکه مذاکرات تحت شعاع قرار نگیرد در این موضوع کوتاه آمدند. موانعی که سر راه برجام وجود دارد آقای روحانی باید به مردم بگوید بگو که چه میشود آنها دست بالا میگیرند و بهانه می اورند برای اینکه تعهدات خود را زیر پا بگذارند، بگویید بهانه چیست؟ این بهانه ها را چه کسی به دست آنها میدهد؟ این ها در راستای مناقع ملی ایران است؟ این ها را کدام نهاد و قدرتی در کشور کاری میککنند که این بهانه به دست طرف مقابل می افتد.شما خزانه خالی گفتید. این خزانه خالی را دولت قبل به روحانی تحویل داد.

    میرتاج الدینی: من نگفتم صندوق خالی بود حداقل 50 میلیارد در خزانه بود که تحویل روحانی دادند.

    صوفی:‌ مردم دارند هزینه می دهند. مردم از هر نظر دچار ضرر بود. آقای روحانی آمده و تا حدی اینها را به سامان کرده است. اگر نتوانسته ظرف چهار سال حل کند برای این است که اصلا نمی شود ظرف چهار حل کرد. امکان ندارد مقام معظم رهبری نقدی داشته باشند و به دولت نگویند. این توهین به کشور است. ایشان وظیفه خود را به نحو احسنت عمل می کنند.

    میرتاج الدینی: ایشان بارها گفتند اما دولت عمل نکرد.

    یکی از حضار: تیم مذاکره کننده مملکت را تیتر یک رسانه تضعیف می کند، یک لنگه کفش تضعیف می کند. کسانی تضعیف می کنند که به سفارتی حمله می کنند و حج را مختومه می کنند.

    یکی دیگر از حضار خطاب به صوفی: آیا برازنده یک رئیس جمهور هست که به مخالفانش بگوید صدمن یک قاز، انقلابی نما،‌ رئیس جمهور یک شانی دارد؟ دولت قبل فساد انجام داد و این فساد از جیب مردم بود. این دولت هم فساد کرد و به 30 نفر وام داد. نمی شود به من جوان هم 5 میلیون وام بدهد و معوقه باشد؟ 3 هزار میلیارد فساد بود، هشت هزار میلیارد هم فساد است. من اصولگرا نیستم اما چرا دوستان اصلاح طلب دوست دارند فقط خودشان حرف بزنند.

    صوفی: البته من نماینده آقای روحانی نیستم.

    یکی از حضار در سئوال  خود خطاب به صوفی پرسید که دو طرف از رهبری خرج می کنند، شما می گویید خزانه خالی بوده است سه چهار سال است دولت شما سرکار بودند، حداقل آن وام های مسکن مهر که برگشته است. تا حدی خزانه پر شده است در سئوال دوم خطاب به میرتاج الدینی این را مطرح کرد که« شما میگویید رهبری با احمدی نژاد همراه بود بگویید چرا رهبری از احمدی نژاد خواستند که نیایند.»

    میرتاج الدینی:ما از آقا خرج نمی کنیم ما همه وجودمان این است که سرباز آقا باشیم. آنجا هم که فردی از رهبری فاصله بگیرد ما هم فاصله میگیرم چه احمدی نژاد باشد چه فردی دیگر. در این رابطه آقا تصمیم گرفتند که ایشان نیایند و من هم اولین فردی بودم که موضع گرفتم و مصاحبه کردم که آقای تصیم درستی گرفتند و موضوع تمام شد.

    اما در رابطه با حرفا صوفی که گفتند احمدی نژاد این بلاها را سر مردم آورده است و همه کارهایش صفر بوده است ، باید بگویم مردم این را قبول نمی کند و یکی از مشکلات این دولت این بود که همه را گردن دولت قبل انداخته است. وقتی ما تحویل دولت داریم و 12 تن اورانیوم غنی شده داشتیم ما سه ونیم درصد غنی سازی را به بیست درصد رساندیم، اگر این بیست درصد را نداشتمیم االن 5 +1 نمی آممد این سه و نیم درصد را قبول کند.

    کشور ما در 10 سال گذشته موشکی شد. یکی از مشکلات اساسی این مملکت که از بیماری های مزمن مملکت از دولت هاشمی تا اصلاحات بود، مدیریت مصرف انرژی در این کشور بوود که در زمان ما شد هدفمندسازی یاران ها و مجلس و دولت احمدی نژاد این مشکل 20 ساله را حل کرد. اگر ما این قدرت را نداشتیم هیچ زمان 5+1 نمی آمد در ایران با ما مذاکره کند.

    آاقای اوباما در شروع مذاکرات گفت که اولین بار بود که با ایران مذاکراه کردیم و ایران متوقف شد. آنها در همان زمان گفتند که سانترفیوژها را متوقف کنید که ما مذاکره کنیم ، در زمانی که سه هزارتا بود قبول نکردیم و وقتی به 7 هزارتا در زمان آقای جلیلی رسید، دوباره گفتند بیایید مذاکره کنیم.

    در زمان این دولت با 19 و نیم سانترفیوژ وارد مذاکره شد و اگر این میزان سانترفیوژ نبود، الان دولت روحانی نمیتوانست مذاکره کند.

    صوفی: عرضم این است که اگر شما معتقد هستید آن سیاست ها برای افزایش سانریفیوژها مورد نظر رهبری بوده است این سیاست ها هم مورد نظر ایشان بوده است. بنابریان به یک اصل می رسیم. اگر بخواهیم منافع ملی را دسته بندی کنیم، سطح اول حفظ بقا و سطح دوم حفظ منافع حیاتی است. انرژی هسته ای در سطح حفظ بقا نیست. من کار آن دوره را زیر سوال نمی برم. همه اینها دست به دست هم داد تا در آخر ما توانستیم دست بالا را بگیریم.

    اما در مورد طرح هدفمندی یارانه ها ارتباطی به جناح ها ندارد. مجلس قانون کرده بود و باید اجرا می شد. اما اجرای هر قانون زیرساخت هایی دارد. یکی از آنها کاهش مصرف سوخت در صنعت بود. باید ماشین آلات پرمصرف تبدیل به ماشین آلات کم مصرف می شد. دوم این بود که باید بهره وری را بالا ببریم. که این اتفاق هم نیفتاد. نرخ تورم حاصل از اجرای هدفمند کردن هم طبیعی بود اما می شد این کار را به تدریج انجام داد تا نرخ تورم این همه نبود.

    ما دولتی ها خیلی اینها را احساس نمی کنیم، مردم احساس می کنند و می بینید مردم ما صاحب نظر هستند و دوستانی که اینجا بودند از بنده بهتر انجام می دهند.

    gps1

    مطالب مرتبط :

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    مدیر رَسته فناوری اطلاعات «طرح توسعه کسب و کار و اشتغال» پایدار وزارت کار از راه‌اندازی اولین بنیاد کارآفرینی توسعه فناوری‌های نوین در حوزه بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء خبر داد. محمدعبده ابطحی در گفتگو با خبرهدف، با اشاره راه اندازی بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کشور تا پایان هفته جاری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت سازمان صنعتی ... مطلب کامل

    چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟

    قانون سلیقه‌ای اجرا می‌شود؛ چرا پزشکان مالیات نمی‌دهند؟رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون ایران با اشاره به قوانین دست و پاگیر کسب و کار گفت: سازمان مالیاتی با احیای پرونده های۵ سال گذشته،شرکت‌ها را درگیر کرده و در مواقعی ترمز ادامه فعالیت است. مطلب کامل

    آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم‌بازار برای کنترل بازار

    یک مقام مسئول از جلسه فوق‌العاده عصر امروز ستاد تنظیم بازار برای کنترل بازار خبر داد و گفت:با توجه به فراوانی کالا و وضعیت مناسب ذخایر استراتژیک، هرگونه افزایش قیمت کالا در بازار ممنوع است. مطلب کامل

    ۲۳ آبان ۱۳۹۸ – عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز

    تهدید به اخراج کارکنان فروش بلیت مترو برای تراکنش پایین پوز/قید مدرک «دیپلم»در قرارداد تمام متصدیان.پیمانکار باجه های فروش بلیت مترو، ضمن اجبار کارکنان به ترغیب مسافران برای شارژ بلیت از طریق دستگاه‌های پوز، آنها را به اخراج در صورت تراکنش پایین دستگاه ها تهدید می کند. مطلب کامل

    ۲۲ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    روزنامه های: هفت صبح - اعتماد - شرق - کیهان - شهروند - ایران - آرمان - همشهری - صبح نو - قانون - بهار - اطلاعات - ابتکار - وطن امروز - جام جم - مردم سالاری - آفتاب - دنیای اقتصاد - عصراقتصاد - کسب و کار - جهان صنعت مطلب کامل

    بخشی از سهام هپکو همچنان در اختیار مالک فاقد صلاحیت

    در حالی که بدلیل فقدان صلاحیت درمالک قبلی هپکو، سهام این شرکت با وکالت بلاعزل در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته امابر اساس اطلاعات«کدال»مالک اولیه همچنان بخشی از سهام را در اختیار دارد. مطلب کامل

    ۲۱ آبان ۱۳۹۸ –  عناوین روزنامه‌های امروز

    ... مطلب کامل

    قیرهای تقلبی چگونه وارد پروژه‌های راهسازی شد؟

    سودهای میلیاردی موجب شده بازار تولید قیرهای تقلبی همچنان گرم باشد و اگرچه ورود این ماده اولیه به پروژه‌های عمرانی محدود شده اما عرضه به بازار همچنان ادامه دارد. مطلب کامل

    نوشتن دیدگاه

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    پرتال خبری،تفریحی،موزیک،دانلود،نرم افزار هدف

    طراحی توسط : طراح وب دات کام www.taraheweb.com

    تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت خبر هدف محفوظ است و نقل مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.

    تلفن: 850 550 33 ایمیل: info@khabarhadaf.ir

    تمام حقوق این سایت برای © 2024 خبر هدف. محفوظ است.